Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, sağ bek Juanfran Moreno için kulübü Deportivo'ya 4-5 M € bonservis, futbolcuya da yıllık 1.2 M € önermeye hazırlanıyor. (Marca)

Bedava aldiklari adamdan para kazanacaklar. Biz ise parayla oyuncu aliyoruz, gönderirken de para veriyoruz üstüne.

Ali Naci Küçük: Benfica, Sinan'ı yalanladı ama ilgileri var. Diğer isteyen kulüpler Malaga, Atalanta ve Freiburg. GS ayarında olan Benfica

Ali Naci Küçük: Benfica, Sinan'ı yalanladı ama ilgileri var. Diğer isteyen kulüpler Malaga, Atalanta ve Freiburg. GS ayarında olan Benfica

Balotelli
Navas
İbrahimoviç
Moting
Levia
Ghezzal
Clichy
Khacheridi
Eysseric
Sagna

Ulan bu adamların hepsi boş bonservissiz, 1 tanesini bile kara çeviremeyen mal ordusu yönetiyor takımı. Levia için geçen sene bi g.tünüzü düzdürmediğiniz kaldı adam serbest suratına bakan yok.
Yönetimin transfer politikasına dair 10 numara tespit.

Tudor Sneijder'i istemiyor , sistemde 10 numaraya yer yok diyorlar sonra da Belhanda'yı Tudor mutlaka takımda görmek istiyor diyorlar. Bu ne yaman çelişkidir böyle!!!

Bugun gergın gordum sızı

Nerede gereksiz insanlar varsa bugün benimle ugrasiyor. Bir kac saat önce yolda da birisi catti bana. Yesil isikta gectim yaya olarak, herif arabayla kirmizida geciyordu neredeyse korna falan caliyor niye beklemiyorsun diye. Allahin magandasi.

Tudor Sneijder'i istemiyor , sistemde 10 numaraya yer yok diyorlar sonra da Belhanda'yı Tudor mutlaka takımda görmek istiyor diyorlar. Bu ne yaman çelişkidir böyle!!!
Onu Nevzat söyledi. Tamamıyla otorite problemi yaşayacağını düşünüyor. Büyük hata yaparlar Wes'i gönderip , Belhanda'yı alırlarsa.

Ali Naci Küçük: Cenk Ergün ile görüştüm. İmbula, Galatasaray'ın listesinde. Haftaiçi menajeri ile görüşmeler başlamış.

Ali Naci Küçük: Tudor acil 8 transfer istiyorum dedi. 7-8 farklı mevkiye oyuncu geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt