Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon, Fenerbahçe'nin Mathieu Valbuena için 1,5 milyon euro bonservis bedeli + maksimum 1 milyon euro bonus ödeyeceğini açıkladı.

zBmDrg.jpg
Fransızca da dahil buna.

Senin yabancı dil bilgin ne durumda ?
"Hello my name is" den ibarettir​ kesin.
Bir de kariyer önerisi yapıyor :D

Sana da yabancı dil dersi verelim.
#EğitimŞart

Kıskanmak iyi bir şey değil Emre.
Bir gün senin de Mercedes'in olur

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Garry de Ahmet de bu takımda maksimum yedek olacak adamlar. İkisine toplamda 6 Milyon gömdük ne güzel ne hoş.

Sonra para yok para yok diye ağlarlar.

sent via GSC

Aslında bu adamları alternatif olarak almakda falan bir sakınca görmüyorum. 2,3 milyon bonservisle bu tür futbolcular denenebilir.Bu adamlar genç olduğu için bir şekilde elden çıkarırsın.

Sıkıntı bu adamlar kurtarıcı olarak alınıyor. Çok iyi kadro kurarsın. Her sene bu tür 1,2 adam alırsın ve gelişimine bakarsın. Sonuçda aldığın tüm oyuncular yüksek bonservis bedelli oyuncular olmayacak.

Ama bizim rezalet ötesi kadromuz var. Bir şekide bu kadroyu düzeltmek için çok ciddi revizyon yapılması gerekiyor. Bunun içinde çok ciddi paralara ihtiyaç var. Ve bir kereliğine bu para bulunacak ve bu revizyon yapılarak Galatasaray hakkettiği kaliteli kadroya kavuşacak. Ondan sonra garry gibi oyuncuyu al dene bunda sıkıntı yok.

Haliloviç gibi İsmi çıkan oyunculara bakıyorsun aynı hatalara devam edilecek gibi görünüyor.

Bizim takımın eksik mevkileri belli. Buraya net adamlar alacaksın. tutmama riski en az olabilecek adamları transfer edeceksin.

son iki sezon yapılan transferlere bakıldığında şu an transfer yapılmaması beni sevindiriyor açıkçası. belki daha ince eleyip oyuncu arıyoruzdur. umarım.

Aynı dusuncedeyim. Gomis, Clincy gibi 30+ yaşlarda , son transferini yapacak maliyeti yuksek , basarıya doymuş adamlar yerine genç , basarıya aç, düşük maliyetli oyuncuları tercih ederim. Mesela Clincy yerine Brezilyalı solbek 20 li yaşlardaki oyuncunun (Tavares miydi , emin değilim) transferi beni daha çok mutlu eder.

Yahu arkadaş tamamda genç, başarıya aç, düşük maliyetli adamlarla ancak ilk 4 mücadelesi verirsin.
carole ,linnes, ahmet gibi örnekler varken nasıl hala bu şekilde düşünebiliyosunuz.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ile yollar ayrıldı. (NTV Spor)

Son düzenleme:
Kara 1 gun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artik sag bek transferi gelsin.

Aslında bu adamları alternatif olarak almakda falan bir sakınca görmüyorum. 2,3 milyon bonservisle bu tür futbolcular denenebilir.Bu adamlar genç olduğu için bir şekilde elden çıkarırsın.

Sıkıntı bu adamlar kurtarıcı olarak alınıyor. Çok iyi kadro kurarsın. Her sene bu tür 1,2 adam alırsın ve gelişimine bakarsın. Sonuçda aldığın tüm oyuncular yüksek bonservis bedelli oyuncular olmayacak.

Ama bizim rezalet ötesi kadromuz var. Bir şekide bu kadroyu düzeltmek için çok ciddi revizyon yapılması gerekiyor. Bunun içinde çok ciddi paralara ihtiyaç var. Ve bir kereliğine bu para bulunacak ve bu revizyon yapılarak Galatasaray hakkettiği kaliteli kadroya kavuşacak. Ondan sonra garry gibi oyuncuyu al dene bunda sıkıntı yok.

Haliloviç gibi İsmi çıkan oyunculara bakıyorsun aynı hatalara devam edilecek gibi görünüyor.

Bizim takımın eksik mevkileri belli. Buraya net adamlar alacaksın. tutmama riski en az olabilecek adamları transfer edeceksin.

Eh zaten ben de ayni düşüncedeyim. Önce eksiklerini gider sonra ne halt yiyorsan ye kimi alıyorsan al.

Eksiklerini gidermeyip böyle boş adamları kurtarıcı olarak alırsan böyle olur.

Ayrıca bu oyuncuların kolay elden çıkarabileceğine katılmıyorum. Garry eski takımında kazandığının 2-3 katını alıyor bizde mesela. Kimse ona yıllık 1,5 Milyon vermez. Bonservis hele hiç vermez.

sent via GSC

haoydaa Bruma kaliyor mu yoksa

Bu Alf ozkan sağlam kaynakmidır
fcb3065d2d80c3310022c95fa2ead2f5.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt