Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juean franı hiç izlemedim ama izleyenler bu sezonu çok iyi geçirdiğini ve iyi bi sagbek oldugunu düşünüyor.fenerbahcenin yuvası GS sözlükteki fenerbahceliler ise yerin dibine sokmuş her zamanki gibi müstakbel bi futbolcumuzu daha.

Nevzat Dindar: Gomis için cuma gününe kadar KAP bildirimi yapılacak.

Gorecegiz

22 yasinda arabistan a gitmis topcudan cacık olmaz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adulkader Keita' da 24 yaşına kadar Arap Yarımadasında oynamıştı; sonra 3 milyona Lille' e, 17 milyona Lyona gitti, 8.5 a geldiği Galatasaray' da taraftarın sevgilisi oldu, gitmesine üzülmeyen yoktur!;)...

bu arada nevzatı degil alinaciyi dikkate alın icerden bilgi alabilen dursunun maaslı adamı tek o adam kulübe istedigi gibi girip cıkabiliyor

Bip çok saçma haber girmis. Adamlar sol bek alacağız dediler gidip de chily olacak demediler . Chily olmayınca transfer niye yapılmasın hay Allahim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clichy 4m ler verilecek bi oyuncu değil daha uygun fiyata bulmalıyız

Brumanin sözlesmesini karsilikli olarak fesh ederek Sporting maddesinden kurtuluyorsun. Oyuncu bonservisi olmadan Leipzigle imzaliyor. Leipzig ayni anda x bir oyuncuyu x bir bonservise aliyor bizden. Buna Benzer isleri yaptigini biliyoruz Leipzigin geçmiste (Atinç transferi) böylece biz Sportinge provizyon ödemiyoruz ve Leipzig Bize önerdigi bonservisi ödeyebiliyor.

Arkadaslar bu tür cakalliklar daha sonra yapacağınız transferlerde bize itibar kaybettirir gs Tutamıyacagi sözü vermez vermiş ise sözünde durur durmalidir

Son düzenleme:
Imbula gelecekse Chiricheş olabilir orta alandaki etkinlik artar defans ile aradaki bağlantı sayesinde

Semih selcuk Sneijder de jong cavanda cenk Yasin

Bu cöpleri de gönderelim tempolu oynayan bir takim izleyelim

Suanki kadromuz samet aybaba'nin feda kadrosu kadar tempolu oynayamiyor

juean franı hiç izlemedim ama izleyenler bu sezonu çok iyi geçirdiğini ve iyi bi sagbek oldugunu düşünüyor.fenerbahcenin yuvası GS sözlükteki fenerbahceliler ise yerin dibine sokmuş her zamanki gibi müstakbel bi futbolcumuzu daha.

Topla ilişkisi iyi bayağı iyi orta açar
Kondisyonu filan yüksek mücadele eder yani
Hücumu da iyi denebilir
Hızlı sayılabilir
Fiziği iyidir

Ama pozisyon bilgisi-defansı filan pek iyi değil

Birde sürekli yapıyor mu bilemem ama 2-3 maçında denk geldim aynı bizim Tolga gibi bazen öyle salak saçma işler yapıyor ki 28 yaşında oyuncunun yapacağı hatalar değil telaşlı bir topçu diyebiliriz

Topla ilişkisi iyi bayağı iyi orta açar
Kondisyonu filan yüksek mücadele eder yani
Hücumu da iyi denebilir
Hızlı sayılabilir
Fiziği iyidir

Ama pozisyon bilgisi-defansı filan pek iyi değil

Birde sürekli yapıyor mu bilemem ama 2-3 maçında denk geldim aynı bizim Tolga gibi bazen öyle salak saçma işler yapıyor ki 28 yaşında oyuncunun yapacağı hatalar değil telaşlı bir topçu diyebiliriz

Almamalıyız eğer böyleyse gerek yok bu tür fantezilere Corchia veya o tip başka isimlere yönelmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt