Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
juean franı hiç izlemedim ama izleyenler bu sezonu çok iyi geçirdiğini ve iyi bi sagbek oldugunu düşünüyor.fenerbahcenin yuvası GS sözlükteki fenerbahceliler ise yerin dibine sokmuş her zamanki gibi müstakbel bi futbolcumuzu daha.
Adulkader Keita' da 24 yaşına kadar Arap Yarımadasında oynamıştı; sonra 3 milyona Lille' e, 17 milyona Lyona gitti, 8.5 a geldiği Galatasaray' da taraftarın sevgilisi oldu, gitmesine üzülmeyen yoktur!...
Brumanin sözlesmesini karsilikli olarak fesh ederek Sporting maddesinden kurtuluyorsun. Oyuncu bonservisi olmadan Leipzigle imzaliyor. Leipzig ayni anda x bir oyuncuyu x bir bonservise aliyor bizden. Buna Benzer isleri yaptigini biliyoruz Leipzigin geçmiste (Atinç transferi) böylece biz Sportinge provizyon ödemiyoruz ve Leipzig Bize önerdigi bonservisi ödeyebiliyor.
Arkadaslar bu tür cakalliklar daha sonra yapacağınız transferlerde bize itibar kaybettirir gs Tutamıyacagi sözü vermez vermiş ise sözünde durur durmalidir
juean franı hiç izlemedim ama izleyenler bu sezonu çok iyi geçirdiğini ve iyi bi sagbek oldugunu düşünüyor.fenerbahcenin yuvası GS sözlükteki fenerbahceliler ise yerin dibine sokmuş her zamanki gibi müstakbel bi futbolcumuzu daha.
Topla ilişkisi iyi bayağı iyi orta açar
Kondisyonu filan yüksek mücadele eder yani
Hücumu da iyi denebilir
Hızlı sayılabilir
Fiziği iyidir
Ama pozisyon bilgisi-defansı filan pek iyi değil
Birde sürekli yapıyor mu bilemem ama 2-3 maçında denk geldim aynı bizim Tolga gibi bazen öyle salak saçma işler yapıyor ki 28 yaşında oyuncunun yapacağı hatalar değil telaşlı bir topçu diyebiliriz
Topla ilişkisi iyi bayağı iyi orta açar
Kondisyonu filan yüksek mücadele eder yani
Hücumu da iyi denebilir
Hızlı sayılabilir
Fiziği iyidir
Ama pozisyon bilgisi-defansı filan pek iyi değil
Birde sürekli yapıyor mu bilemem ama 2-3 maçında denk geldim aynı bizim Tolga gibi bazen öyle salak saçma işler yapıyor ki 28 yaşında oyuncunun yapacağı hatalar değil telaşlı bir topçu diyebiliriz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.