Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis ve Belhanda transferleri umarım yatar

Gomis tek başına gelmesiyle hiçbirşey yapamaz onu oynatan-golleri alda at diyen Payet-Thauvin-Sanson gibi adamlar asıl
Bize gelip Garry-Yasin-Selçuk'la filan ne yapabileceğini zannediyoruz ki ?

Belhanda 10 numara için geliyorsa Sneijder 33 yaşında olsa bile 10x Belhanda eder
sol kanat için geliyorsa zaten akıllarına tüküreyim yöneticilerin ...

Üstelik maliyetlerinden hiç bahsetmiyorum bile ...

30m'yi bulacak galiba transfer Acerbi'ye 6-7 versek Belhanda'da bir o kadar sağ beki sol beki orta sahası derken 30m harcarız gibi

Gomis ve Belhanda'ya dünyanın parası gidecek.

Gomis paragöz
Belhanda ise bu paralara kesinlikle değmez. Free agent al Belhanda yerine aynı katkıyı verir.

bir kere Gomis Fransa doğumlu bu yüzden yaşı konusunda önyargılı yoruma gerek yok
Marsilya bu sezon ciddi paralar harcayacak 2-3 forvet düşünüyorlar Bacca gibi Jvetic gibi bizi bu seviyelerde bonservis verecek durumumuz yok vaat Garry Rodriguez bile transfer piyasasında 3.5m Bruma ayarında kalteli genç alacak durumumuz yok çünkü 7-8 transfer yapılacak
ayrıca Gomis orta sınıf topçu değil

evet swanseada tutunamayan süperstar

Maiconla piyasayi yemliyorlar suan hedefleri baska bence.gomis dursunun suana kadar yaptigi en mantikli hareket olacak..ayrica bek transfelerine onem verilmiyor ama clichye o bahsedilen rakamlar verilir..vasat oyuncuya 4m bonservis 2m yillik verecegine 3.5tan 3 senelik anlasma yap kafa rahat olsun.

Nice Belhanda'yı kiraladığında 9m opsiyon vardı Nice 5 teklif etti alamadı...6-7 civarına Belhanda transferini pahalı bulmuyorum....bizde sorun Bruma'yı ucuza satmak burada da Bruma'yı kiralarken sözleşme uzatmayarak yönetimin hatası var

şasırman gerekiyo normalde,hepsi kalite çünkü

Pazdan =Polonya'lı Semih Kaya (Glik'in yanında sırıtmıyor)
Juanfran = Oldukça vasat
Imbula = 1 sene sonra gider gelirse de
Emre Mor = Bir halt olmama yolunda koşar adım gidiyor, mentali çok problemli 2 maç sonra bu manyak der kadro dışı bırakır Tudor.
Gomis = Keriz silkelemeye gelir gelirse 3.7 Milyon Euro istemiş.

Sinan Yılmaz‏ @sinanyyilmaz 18 sn.19 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray ile adı anılan Juanfran bu sezon La Liga'da en isabetli orta kesen sağ bek

böyle bir istatistik varmış oyuncuyu izlemedim hiç

Sinan Yılmaz‏ @sinanyyilmaz 18 sn.19 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray ile adı anılan Juanfran bu sezon La Liga'da en isabetli orta kesen sağ bek

böyle bir istatistik varmış oyuncuyu izlemedim hiç
iyi sonunda orta açan biri olacak..ivan balliu da alınabilir bedavaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt