Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yöneticiler Belhanda transferini bitirip açıklamak için Fransa'ya gitti. Son görüşme Fransa'da olacak. (beIN SPORTS)
Kaça patlayacak bakalım bu adam bize

Başakşehir'in Asbaşkanı Mustafa Saral: "Visca için Galatasaray'dan resmi bir teklif almadık. Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor." (AA)

Adamlar gomis+3 milyon Euro Adebayor takası mi teklifi mi etmiş harbiden? Başakşehir de üste 5.5 istemiş şaka mı la bu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Dursun Özbek: "Yahu ben yapamayacağım işe neden gireyim? Aklımla zorum mu var benim? Üstlenemeyeceğim işe neden el atayım?"
:asd22:

@Ozan Puki ya beyler adamın arka kadrosu attırdı o golleri, kimi koysan atardı zaten

sanson 14a
thauvin 11a
Maxime lopez 9a
payet geldi lig ortası 3a

sende de bu arka alan olsun üretken, gol diye problemin olmaz zaten

überstar forvet olsa adamlar niye baccayı alsın

Geçen sezon ki takımı geç bruma üstüneydi o takım bu yüzden eren ve poldi yeterli gol rakamlarına ulaşamadı savunma arkasına adam kaçırma mantalitesiyle nokta santraforlara gol attıramazsın o saçma küçük takım zihniyetli rikerink sisteminin dışına çıkacaz bu yıl tudor un sisteminde nokta santraforların yeterli düzeyde besleneceğine emin olabiirsin.

Koskoca camianın içi boşaltılıyor

değerleri bilinçli olarak eksiltiliyor

biz kalkmışız burada oraya şu gelse buraya şu gelse diye transfer bekliyoruz

Ben bu hainler gidene kadar GS'ı takip etmeme kararı aldım

umurumda bile değil yapılacak olan transfer

Dunyada Clichy'den baska sol bek yokmus gibi ligdeki her takim Clichy'i istiyor. Chelsea'dan kirala iste Baba Rahman ya da Kenedy'i.

Divan toplantısını 30 sn izleyebildim sadece

-Tapatalk-

yüefa finalisti ajaxın sağbekinin ne işi var bizde yaw gelirmi ki

Bjk, Burak'ı alır inş sağlam kazık girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt