Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Veya Bacca
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Gomis-Zapata transferi kadar olmaz maaliyeti ama verdiğimiz paranın son kuruşuna kadar değecek birisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veya Bacca
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Hazır Remy'nin piyasası düşmüşken ve 1 yıllık sözleşmesi kalmışken yoklamak lazım. Tabi iyi bi sağlık kontrolünden de geçse güzel olur.
Lucas Perez muhtemelen çok zor olur ama belki kira + opsiyon falan halledebiliriz. Muhtemelen Premier Lig veya La Liga'da oynar ama denemekten zarar gelmez.
Bony haberleri vardı eskiden. Bence City zorluk çıkarmaz. Direkt veya kira+opsiyon şeklinde alabiliriz.
Hadi yaw. 15'i kim vercek ki? Anca Premier Lig'den bi takım verir ama Stoke'ta bile doğru dürüst şans bulamayan adama herhalde temkinli yaklaşırlar.city bonyi direk okutmak istiyormuş ve 15 üzeri bonservis bekliyormuş gsc manchester muhabiri mehmet bey söylemişti
saydıkların gibi premier ligde oynamayan bir sürü st var ama tıpkı gomis gibi , arayan rahat bulur ligi sallayacak bir tane
Imbula Tolga yan yana olmaz pek. Sinan da yeterli değil hala. Çok eksik var kadroda çok.. Toparlanmamiz çok zor şu yonetimin kafasıylaİsmi geçen adamlar gelirse kadro bu şekilde olur
Muslera
Tete Serdar Maicon Transfer
Tolga Imbula
Sinan Sneijder Transfer
Zapata
Bence Tudor ciddi şekilde Tolga'yı kullanacak
Ve kesinlikle Gomis'e o kadar maaş vereceğimize Duvan Zapata'yı alalım
Çok iyi bir sol kanat ve sol bek transferi ile bambaşka bir takım oluruz
city bonyi direk okutmak istiyormuş ve 15 üzeri bonservis bekliyormuş gsc manchester muhabiri mehmet bey söylemişti
saydıkların gibi premier ligde oynamayan bir sürü st var ama tıpkı gomis gibi , arayan rahat bulur ligi sallayacak bir tane
bacca bedavaya mı oynayacak en az 3,5-4 de o ister. Arada nereden bakarsan bak 12-13 milyon fark var.Gomis-Zapata transferi kadar olmaz maaliyeti ama verdiğimiz paranın son kuruşuna kadar değecek birisi
Kucka'yı ben de beğendim videolardan. Ne kadar güvenilir bilinmez tabi ama Tolga'nın olmuş hali gibi bişey. Öküz gibi kuvvetli, sert, top sürüyor, ileri çıkıyor gerektiğinde ve devamlı koşuyor herif. Biraz pas yönünden sıkıntılı gibi ama pası da yanındaki/önündekiler yapıversin.ben kuckayı beğendim orta sahaya o gelsin imbulayı araştırdım oda tarz olarak melonun çok benzeri
Imbula Tolga yan yana olmaz pek. Sinan da yeterli değil hala. Çok eksik var kadroda çok.. Toparlanmamiz çok zor şu yonetimin kafasıyla

Ertem Şener: Doğrudur Benzema haberinin kaynağı benim. Yalansa Beşiktaş yönetimi beni arasın, YALAN desin. Kiralama için görüşmeler sürüyor.
:asd22: