Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete transferi oyun içinde formasyon değiştirmek için olabilir.

Muslera
Tete Serdar Maicon Clichy
Kucka Imbula
Garry Sneijder Sinan
Gomis

Oyun içinde

Muslera
Tete Maicon Serdar
Garry Kucka Imbula Clichy
Sneijder
Gomis Sinan

Gibi 2 farklı seçenek olabilir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

tete yi zibilyon tane takım istiyomus nasıl alacağız yaw..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Serdari yaziyo ilk onbire ... Bence hic yazmayin bu adam en fazla 10-15 oynabilir.

Hazır Remy'nin piyasası düşmüşken ve 1 yıllık sözleşmesi kalmışken yoklamak lazım. Tabi iyi bi sağlık kontrolünden de geçse güzel olur.
Lucas Perez muhtemelen çok zor olur ama belki kira + opsiyon falan halledebiliriz. Muhtemelen Premier Lig veya La Liga'da oynar ama denemekten zarar gelmez.
Bony haberleri vardı eskiden. Bence City zorluk çıkarmaz. Direkt veya kira+opsiyon şeklinde alabiliriz.

Sikebahce
Ibb

Bu takimlar bizden daha iyi ve ligi bizden ustte bitirdikleri halde transferleri de yaptilar/yapiyorlar.
Bjk muallakta su an ama sampiyon kadrosu var.
Bizimkiler ne dusunuyor acaba?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Hazır Remy'nin piyasası düşmüşken ve 1 yıllık sözleşmesi kalmışken yoklamak lazım. Tabi iyi bi sağlık kontrolünden de geçse güzel olur.
Lucas Perez muhtemelen çok zor olur ama belki kira + opsiyon falan halledebiliriz. Muhtemelen Premier Lig veya La Liga'da oynar ama denemekten zarar gelmez.
Bony haberleri vardı eskiden. Bence City zorluk çıkarmaz. Direkt veya kira+opsiyon şeklinde alabiliriz.

city bonyi direk okutmak istiyormuş ve 15 üzeri bonservis bekliyormuş gsc manchester muhabiri mehmet bey söylemişti

saydıkların gibi premier ligde oynamayan bir sürü st var ama tıpkı gomis gibi , arayan rahat bulur ligi sallayacak bir tane

İsmi geçen adamlar gelirse kadro bu şekilde olur

Muslera
Tete Serdar Maicon Transfer
Tolga Imbula
Sinan Sneijder Transfer
Zapata​

Bence Tudor ciddi şekilde Tolga'yı kullanacak
Ve kesinlikle Gomis'e o kadar maaş vereceğimize Duvan Zapata'yı alalım
Çok iyi bir sol kanat ve sol bek transferi ile bambaşka bir takım oluruz

city bonyi direk okutmak istiyormuş ve 15 üzeri bonservis bekliyormuş gsc manchester muhabiri mehmet bey söylemişti

saydıkların gibi premier ligde oynamayan bir sürü st var ama tıpkı gomis gibi , arayan rahat bulur ligi sallayacak bir tane
Hadi yaw. 15'i kim vercek ki? Anca Premier Lig'den bi takım verir ama Stoke'ta bile doğru dürüst şans bulamayan adama herhalde temkinli yaklaşırlar.

Aynen vardır bikaç tane, aklıma çok gelmiyor. Tahminimce (ve umarım) bizimkiler yokluyordur bikaç tanesini gündemi Gomis ile oyalarken. Bruma transferinden para da gelmişken artık sağlam oyuncu transfer etsek iyi olur.

ben kuckayı beğendim orta sahaya o gelsin imbulayı araştırdım oda tarz olarak melonun çok benzeri

İsmi geçen adamlar gelirse kadro bu şekilde olur

Muslera
Tete Serdar Maicon Transfer
Tolga Imbula
Sinan Sneijder Transfer
Zapata​

Bence Tudor ciddi şekilde Tolga'yı kullanacak
Ve kesinlikle Gomis'e o kadar maaş vereceğimize Duvan Zapata'yı alalım
Çok iyi bir sol kanat ve sol bek transferi ile bambaşka bir takım oluruz
Imbula Tolga yan yana olmaz pek. Sinan da yeterli değil hala. Çok eksik var kadroda çok.. Toparlanmamiz çok zor şu yonetimin kafasıyla

puhahahaha aynen.

Ertem Şener: Doğrudur Benzema haberinin kaynağı benim. Yalansa Beşiktaş yönetimi beni arasın, YALAN desin. Kiralama için görüşmeler sürüyor.

:asd22:

ben kuckayı beğendim orta sahaya o gelsin imbulayı araştırdım oda tarz olarak melonun çok benzeri
Kucka'yı ben de beğendim videolardan. Ne kadar güvenilir bilinmez tabi ama Tolga'nın olmuş hali gibi bişey. Öküz gibi kuvvetli, sert, top sürüyor, ileri çıkıyor gerektiğinde ve devamlı koşuyor herif. Biraz pas yönünden sıkıntılı gibi ama pası da yanındaki/önündekiler yapıversin.

Imbula Melo'ya biraz benziyor tarz olarak cidden. Çalımları, top sürmeleri falan. Ama onun kadar sert değil gibi. O da iyi topçuya benziyor videolara bakınca. İkisini de alsak şahane olur.

Imbula Tolga yan yana olmaz pek. Sinan da yeterli değil hala. Çok eksik var kadroda çok.. Toparlanmamiz çok zor şu yonetimin kafasıyla

Imbula direk önlibero gibi değil reis defansı iyi olan 8 numara pasları-topla ilişkisi-dribling yeteneğiyle filan komple bir orta saha oyuncusu

Sneijder'in arkasıını toplamak için bu tipte 2 adama ihtiyacımız var bence çünki artık Sneijder 33 yaşına geldi

Tunay'ı kaptırmışız

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ertem Şener: Doğrudur Benzema haberinin kaynağı benim. Yalansa Beşiktaş yönetimi beni arasın, YALAN desin. Kiralama için görüşmeler sürüyor.

:asd22:

kesinlikle doğru söylüyor. Benzema real madrid gibi rezil bir(!) takımda formunu yükseltemez çok mükemmel takım olan sekiztaşa gelmeli. hem şenol güneş hocası onu kendine getirir(!)

Tabi yav ne sanıyorsunuz siz Lewa mı gelse Benzema mı onu düşünüyor adamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt