Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa nin kontratı öbür sene alacaklarına karşılık fesh edilecek.
Ver yıllık 4 milyon Euro al Belhanda dan ucuz a gelir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Dursun sasirtmadi yine arkadas dunyanin en keriz takimi biz miyiz kiev baskani 8 den assagiya inmemistir. ove ove bitirememistir . pesinde cok takim var demistir .bizim mallar bruma'dan gelecek sicak para var kacirmiyalim boyle oyuncuyu demislerdir.

Gomis ve Belhanda'dan sonra Acerbi ve İmbula gelmeli...sonra da bekler...

Ben de ağustosa kadar transferde onemli adımlar bekliyorum. En az 3 imza olur diyorlar.

Gazetecilik ne kolay lan.

Dursun özbek bombaları sıraladı
Şampiyonluk sonrası büyük başkan demeye hazır mıyız

TapaTalK

tudor çok ısrar ettiyse belhanda için ki öyle görünüyor.umarım çok katkı vermesini saglar.

yalnız şimdi farkettim fazla uçuyoruz

toplam 5 milyon euro maaşları olan tolga ile selçuk yedeğe yazılıyor çoğu kişi tarafından

Burada baskan Dursun diye Belhanda'ya kötü deniyor deniliyor. Alakası yok. Gomis'i de Dursun yönetimi getiriyor ama cogu kisi Gomis icin olumlu, ben de dahil. Lakin Belhanda transferi cok riskli bir transfer. Elde patlama olasılıgı cok yuksek, hele ki 1 yıl sonra sözlesmesi bitecekken 8 milyon euro ödeyerek. Net bir skorer degil, net bir yaratıcı degil, net bir çalımcı degil. 10 numara icin fazla beyinsiz, kanat icin de forveti besleme ve çalım atma kabiliyeti yetersiz. Montpeiller cıkısından itibaren kariyeri tepetaklak düsüse gecmis, Nice gibi bir rehabilitasyon merkezi ve Favre gibi eldeki her oyuncudan verim alabilen bir hoca ile yeterince kendini bulamamıs biri. Disiplinsiz olması da cabası. Son macında bile 2 kırmızı kartlık hareket yapmıs herif. Bulunmaz hint kuması gibi bu oyuncu icin 8 milyona kadar cıkabiliyorsun madem, 10 milyon bonservis + bonus parasını Boudebouz gibi Belhanda'yı top diye oynayacak adamlara yatır da maliyetine degsin bari.

Son düzenleme:
Gomis icin rakamlar az cok makul. Piyasasi olan formda bi adam eyvallah da belhanda futbolu kafada bitirmis beyinsiz ,sikecinin biri Abv dursun

Imbula yi nah alır bunlar adamlar 24 e almış adam yıllık 5 milyon Euro alıyormuş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

elinde sneijder var neden belhanda o paraya o pozisyona harciyorsun kanata harca stoper harca ön liberoya harca.

Takımda en önemli eksik tempo ve bunu Ne yazık ki Sneijderle yapamıyoruz. Belhanda dribbling becerisi olan bir 10 numara olduğu için bence katkı verir. Ayrıca 27 yaşında cv'sinde Fransa ve Bundesliga tecrübesi bir oyuncudan bahsediyoruz. Bence güzel transfer Belhanda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt