Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Bakın Sabri gitti cenabetlik gitti abi
Herşey yoluna giriyor lan.
Birde Cenk Gönen giderse ekstra tertemiz olucaz ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakın Sabri gitti cenabetlik gitti abi
Herşey yoluna giriyor lan.
Acerbi solak diye hatirliyorum. O vakit sol stoper olarak aliniyor.
Dusunuyorlar, Huntelaar aldilar zaten takima abilik yapsin diye.ajax di yongu istiyor mu var mı öyle haberler oralarda
dursun show başlamış. riva ihalesinin olduğu günün gecesi transfer haberi bombardımanı. ilginç...
dursun show başlamış. riva ihalesinin olduğu günün gecesi transfer haberi bombardımanı. ilginç...
BİLGİ - Tete'nin Ajax ile olan sözleşmesi, önümüzdeki sezon sonunda bitiyor.
sonraki satıştan payı kaldırsak iyi olur
Sunderland salakça yönetilen bir kulüpLens iyi bi futbolcu olsa Sunderland elde malzeme olmamasına rağmen, küme oynayacağı bu kadar belliyken gidipte kiraya vermezdi bu adamı. Kötü oyuncu Avrupa için
aynen bi de bruma da gitti.2 lens lazım bize.Belhandaya gercekten 8 verildiyse belhanda yerine bu ikisi alinirdi. Lens 6m. euro civarina bitecek transfer. kalan 2m. euroda clichye imza parasi olur.
Aslinda tam tersi. Gomis kazma diye tarif edilen forvet tipine iyi bir ornek. Savasci mucadeleci ancak kazma. Ve bu tarz adamlar Turkiyede hep is yapmistir. Cok iyi transfer en az 20 gol bekliyorum
sinan salağının işi ne 11de allah aşkınaMuslera
tete---Acerbi--Serdar---Carole
--------Selçuk-----İmbula
Sinan--------S10---------Belhanda
--------------Gomis---------------
Bence Türkiye şartlarında hiç bir hoca Türk oyuncusuz bir kadro kurmaz, Serdar ve Selçuğun yeri garanti....
Sinan ve garry ile Belhanda Yasin ile oynar....
Burada en zor transfer Acerbi, imbula bir şekilde kiralanır diye düşünüyorum....
Şu kadroda çok rahat ligde şampiyon olur şahsen beni heyecanlandırmaya yetti...
Dursun mursun bu sene yatırımlar çok akıllaca
Belhanda gibi bir oyuncu Türkiye de iş yapmaması mucize olur 1 2 milyon e ucuz olsa daha iyi olurdu.
Şimdi kritik bir soru soracağım beyler.
Biz bu De Jong ve Carole'ü kime kitleyeceğiz?
De Jong Ajax , Carole Fransadan kime olursaŞimdi kritik bir soru soracağım beyler.
Biz bu De Jong ve Carole'ü kime kitleyeceğiz?
Yalan oyle birsey yok, teklif var dediler sadece.Galatasaray ve Ajax, 21 yaşındaki sağ bek Kenny Tete için 3 M € + sonraki satışından pay almak üzere anlaştı. (De Telegraaf)
Hepte sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış adamlara sarmışlar lan![]()