- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
6 mıo eder takla attıgı ıcın 2 mıo da bonus verılmıstır
6 Mio da nedir ? Schalke'da flop, Kiew'de flop. Nizza'da fena degildi, yinede tutmak istemiyorlar. Kiralayip 4-6 baglasinlar bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 mıo eder takla attıgı ıcın 2 mıo da bonus verılmıstır

Abi türklerin geliştirdiği ilaçtan ne fayda gelir allah aşkına![]()
öyle deme mübarek sünnet derisinden
ektir geç zaten bunlara para dökeceğineşahsen öyle yapacağım
Senin ciddi mi açıklıkDavid Amoyal : To all my friends in Turkey,I think Acerbi is a very good defender,here's the report on Galatasaray's interest
Ne diyor
Ben uzatıp sağa sola yatırıyordum, gayet de iyi kamufle oluyordu. İlk defa bu haziran başı vurdurdum 1'e, kel halimi sevdimSenin ciddi mi açıklık
BismillahirrahmanirrahimBen uzatıp sağa sola yatırıyordum, gayet de iyi kamufle oluyordu. İlk defa bu haziran başı vurdurdum 1'e, kel halimi sevdimSenin ciddi mi açıklık

dursun başkanımın öndeki saçları azalt aynı ben, benim kafa az daha büyük tabi , arkalar sağlam da önde bi şey kalmadı
![]()
Bir şey diyim mi kafalarımız benziyor olabilirdursun başkanımın öndeki saçları azalt aynı ben, benim kafa az daha büyük tabi , arkalar sağlam da önde bi şey kalmadı
![]()

Bismillahirrahmanirrahim
Mesajı tapa da görünce dedim sahur vakti tövbe tövbe ..
Bir de kamufle oluyor diye yazmış ..
![]()

![]()
Vay kerizler vay
Fransız basınına göre; PSG, göndermek istediği Hatem Ben Arfa için gelen 4-5 milyon euro cıvarındaki tekliflere evet diyecek.
almayan şerefsizdir arkadaşlar