Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda çok savaşçı gözükmedi bana, maiconu bilmem de. Mesela melo gibi 3 topçun olsun Arena'dan kimse sağ çıkamaz

savaşçı değilde pislik biraz agresif hareketleri var durup dururken derbide olay çıkartır gider volkana kayar falan

belhanda menejer transferi farklı bir muabbet var bence orda o yüzden alıyoruz yani yoksa ben arfa varken bunu almak akıl mantık işi değil

beinsports en az 5 takviye demiş pazartesiye kadar.manyak mı bunlar?gomis-belhanda-tete-kucka-imbula...desek ine guzel deriz:D

belhanda menejer transferi farklı bir muabbet var bence orda o yüzden alıyoruz yani yoksa ben arfa varken bunu almak akıl mantık işi değil

Bu meseleyi araştırdım bir şey bulamadım. Türk menejer veya herhangi bir bağlantı yok gibi. Ama farklı bir olay dönüyor gerçekten 8 verdikten sonra sürü ile topçu alınır.

tete 3-4-3 ün 4 lüsünde oynayacak adam değil yalnız defansif bek bu adam ha çok iyi oyuncu o ayrı aceba tudor 4lü savunmamı düşünüyor

mustafacirak97.gif

Bu meseleyi araştırdım bir şey bulamadım. Türk menejer veya herhangi bir bağlantı yok gibi. Ama farklı bir olay dönüyor gerçekten 8 verdikten sonra sürü ile topçu alınır.

menejerler menejerlik şirketlerine bağlı çalışıyor geniş çapta bir bağlantı olabilir belki

TEKNIK olmayan bek almamaliyiz takim topu gorunce swat cagiran denyolardan olusuyor zira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt