Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Belhanda, Maicon
Belhanda çok savaşçı gözükmedi bana, maiconu bilmem de. Mesela melo gibi 3 topçun olsun Arena'dan kimse sağ çıkamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda, Maicon
Italyan gazetelerini bilmem.
Fransız basınına göre; PSG, göndermek istediği Hatem Ben Arfa için gelen 4-5 milyon euro cıvarındaki tekliflere evet diyecek.
Bir de Imbula gelsin ben de koyarımYağız
@Senfo10
Takip et
Daha fazla
Acerbi, Tete, Gomis ve Belhanda dörtlüsü gelsin, alnıma Cenk Ergün yazıp foto çeker koyarım buraya. Hatta büyük harflerle yazarım ?
Belhanda çok savaşçı gözükmedi bana, maiconu bilmem de. Mesela melo gibi 3 topçun olsun Arena'dan kimse sağ çıkamaz
Gomis Belhanda Tete Acerbi ImbulaGalatasaray Yönetimi 19 Haziran'daki ilk takım toplanmasına en az 5 takviye ile gitmek istiyor. (Bein Sports)
süreklı sorun yaratan bı topcuyu tudor neden ıstesın sneijderin yıne takımı baltalamayacagı ne malum
Bir de Imbula gelsin ben de koyarım
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
belhanda menejer transferi farklı bir muabbet var bence orda o yüzden alıyoruz yani yoksa ben arfa varken bunu almak akıl mantık işi değil
Aga su adamin 1 tane sliding tackle var, yagmurlu havada 3 metreden yerden kayiyor topu kazaniyor, inanilmaz gaza getirir taraftari o sliding tackleçok soğukkanlı bayılıyorum bu adama ya
Bu meseleyi araştırdım bir şey bulamadım. Türk menejer veya herhangi bir bağlantı yok gibi. Ama farklı bir olay dönüyor gerçekten 8 verdikten sonra sürü ile topçu alınır.