Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
Herkes transfere odaklanmış durumda, ama Riva ihalesi kulubun gelecegi.. Umarım iyi bir netice çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder ve belhandanın aynı anda kadroda olacağını düşünmüyorum.-------------Muslera---------
juanfran-- Acerbi----maicon----grimaldo
kucka-------imbula
yasin--------sneijder--------belhanda
Gomis
gercekten mi ? kusura bakma sen cok mantikli konusmussun sadece 15 milyon euro bonservis harcamasi yapilacagini dusunerek. 25 milyondan fazla harcarsak uyeligini siliyor musun ?
Çok basit çok para istedi istekleri bitmek bilmedi vs vsgomis konusunda kalp sorunu var şekilnde bir bahane yaratabilirler ama belhanda için bilemiyorum ne bahane yaratırlar.
sneijder ve belhandanın aynı anda kadroda olacağını düşünmüyorum.
yasin de gitsin kumda oynasın![]()
yasin sinan garrysneijder gitmez gitmesinde ama belhanda gelecek gibi sol tarafa isim geçmiyor muhtemelen orada oynayabilir sağ açık ismide geçmiyor mecburen yasin
İhale geçsin bugün ondan sonra gelsin Turgut Doğan Şahinler , gitsin Sneijder'ler olur.Beklenen bitti denilen transferler için kap bir türlü gelmeyecek , transferlerin olumsuz sonuçlandığı haberleri bir bir girilecek.
Yönetim sessiz kalıp tıfıl tıfıl yerli isimlere yönelecek , Tudor istifa etti söylentileri dolaşacak.
At fava bekle..
sen 15 dedin ben 35, ortasi olan 25'den bahse girme teklifinde bulundum iste.az önce 35m euro diyordun.
kulubun anahtarini istediÇok basit çok para istedi istekleri bitmek bilmedi vs vs
Herkes transfere odaklanmış durumda, ama Riva ihalesi kulubun gelecegi.. Umarım iyi bir netice çıkar.
Belhanda için konuşulan 8 milyon € çok yüksek bir fiyat. O kadar harcayabileceksek daha iyi isimler bulunabilirdi. 1 sene sözleşmesi kalmış, soru işaretleri barındıran, istikrarsız bir topçuya nasıl bu kadar veriliyor anlamıyorum.
İsmi geçen oyuncuların alındığını varsayarak sormamız gereken soru: bu yatırımlar Tudor kalitesinde bir hocaya teslim edilir mi? Tudor bu işin altından kalkabilir mi?
İsmi geçen oyuncuların alındığını varsayarak sormamız gereken soru: bu yatırımlar Tudor kalitesinde bir hocaya teslim edilir mi? Tudor bu işin altından kalkabilir mi?