Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi geçen oyuncuların alındığını varsayarak sormamız gereken soru: bu yatırımlar Tudor kalitesinde bir hocaya teslim edilir mi? Tudor bu işin altından kalkabilir mi?

8f3e13cc00f56023dd5d1a6ebad6f473.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

her tarafından komisyon akan bir transfer. mantıklı hicbir acıklaması yok. biz almasak 8 verip alacak kulüp var mı? zaten kiev de mutlu degil, sezon sonu bedavaya cıkacak.

umarım vazgecilir. yada basını oyalama taktigidir.
Aynen abi kesinlikle elle tutulur yanı olmayan bir iş.

Sabri Sarıoğlu: Madem istemiyordunuz bunu niye önceden söylemediniz. Neden taraftarımıza bir veda yapmam engel oldunuz. (Milliyet)

Acerbi veya Maicon gelirse yanindakinin açıklarını kapatabilir o yüzden 2 ortasaha transferi daha önemli bence. Selçukla Tolgayla yürümez. Acerbi/Maicon-Serdar/Ahmet idare edebilir

serdar aziz'in sakatlanmamasi da transfer kadar onemli. yaninda tecrubeli bir stoperle cok is yapar, kucumsemeyelim

Ocak ayında haziranda sözleşmesi biticek olanlarla da prensipte anlaşmamız lazım. Çok iyi oyunculari kaptiriyoruz her sene orda

Sabri Sarıoğlu: Madem istemiyordunuz bunu niye önceden söylemediniz. Neden taraftarımıza bir veda yapmam engel oldunuz. (Milliyet)

İlk defa Sabri'ye hak veriyorum. Kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili kararın cok daha önce verilmesi gerekirdi..

Mesela De Jong.. Adamın acıklamasını okudum : Bana kimse gideceksin demedi, sezon acılışında Floryada olacagım diyordu..

Onceden soylenseydi, gidecek adamlar kendilerine kulup bulurdu, temizlik olurdu.. Şimdi gereksiz bircok adamla sezon acılışı olacak. :(((

2 Stoper 2 bek öncelikli lazım olanlar ama 8 milyon €'yu Belhanda'ya yatırıyoruz. Selçuk yerine oynatacaklar ya da Sneijder'i satacaklar herhalde. Gerizekalı herifler

Bu hususta haklı. Ayrıca Sabri 1 sene daha kalıp futbolu bıraksa makul ücret karşılığında ne kaybederdik.

Emre Çolak:"Ben de o kulüpten ayrıldım, o nedenle bir şey söylemek istemiyorum ama bence şu anki bulunduğu durumu hak etmiyor Sabri ağabey."

Emre Çolak:"Ben de o kulüpten ayrıldım, o nedenle bir şey söylemek istemiyorum ama bence şu anki bulunduğu durumu hak etmiyor Sabri ağabey."

Bu yavvvsagin da yarasi var Arda turanin yanci oglani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt