Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
borçsuz bir gsnin neler yapabileceğini hayal edelim sevgili tostlar
Hayal ettim çok uzun sürmedi.
Cevap: Tekrar borç yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
borçsuz bir gsnin neler yapabileceğini hayal edelim sevgili tostlar
beinsports baya sağlam kaynak olmuş varya
Bu transfer döneminde iyi iş yapıyorlar
çok anladığım bir konu değil. bu gibi durumlarda benim için kıstas ntvspor'dur. sessizlerse konuşmuyorlarsa galatasaray için iyi bir şeyler oluyor demektir. ölü taklidi yapıyorlar şu anda galiba bizim için fena bitmedi ihaleRiva ve floryadan beklenen gelir neydi ihale de ne alındı bilgili birisi açıklayabilir mi detaylıca?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bu yıl maçlarda yediğimiz gollerin hepsini izledim bugün maşallah yediğimiz gollerde Sarbi-Semih-Hakan-Carole-Selçuk hep baş rollerde
Hani 40 gol yemişiz rahat 30 unda bu isimler baş rolde
Bu heriflerin yerine Imbula-Acerbi-Tete gibi adamlar gelirse gerçekten 15*20 golden fazla yemez bu takım (tabi formda bir Muslera ile)
evren göz gibi forumu ve twitteri takip edip televizyonda transfer haberi veren bos beles adamlardan sonra beinsports ilac gibi geliyor haberleriyle. bunlar haberi girdikten sonra evren gözler falan ortaya cikiyor rakam söylüyor sen kimsin ula? bilse önceden söyler. beinsports ve gamaspor disinda hicbir kaynaga itibar etmemek lazim bi de yabancilar tabiki di marzio gibi.