- 6 Eylül 2014
- 93.781
- 64.561
- 4.608
JAMES RODRIGUEZ ister misiniz.
Kandırmayın GS'lıları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JAMES RODRIGUEZ ister misiniz.
ilerde geliştirebilir hücumunu..potansiyelli bi oyuncu ama alex vidal da listede imiş.Şu teteyi bi benmi sevemedim ya hücum yönü cidden çok kötü inşallah tete olmaz daha çok tavares gibi bek olur insallah
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SON DAKIKA | Belhanda 7+1 Milyon € 'ya anlaşıldı. Kap açıklaması gelecek. (NtvSpor)
lens'tir kesin gundeme gelebilir dedigine gore, fener yeni vazgecmisAspor muhabiri Emre Kaplan :
Gomis 2+1 yıllığına Galatasaray'da. Cumartesi günü belhanda ile birlikte sağlık kontrolünden geçicek. Hafta başında Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak bir isim gündeme gelebilir
TapaTalK
Kesinlikle aleix vidale dönsünler ciddiyim hollanda arnavutluk maçımi neydi o videoda kanser oldum önünde adam var atmiyo geri çekip kaleciye dönüyo hepilerde geliştirebilir hücumunu..potansiyelli bi oyuncu ama alex vidal da listede imiş.
lens'tir kesin gundeme gelebilir dedigine gore, fener yeni vazgecmis
Aspor muhabiri Emre Kaplan :
Gomis 2+1 yıllığına Galatasaray'da. Cumartesi günü belhanda ile birlikte sağlık kontrolünden geçicek. Hafta başında Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak bir isim gündeme gelebilir
TapaTalK
onlar zaten gundemde daha nasil gundeme gelsin renktasAcerbi ve Imbula![]()
Şu teteyi bi benmi sevemedim ya hücum yönü cidden çok kötü inşallah tete olmaz daha çok tavares gibi bek olur insallah
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok iyi olurlens'tir kesin gundeme gelebilir dedigine gore, fener yeni vazgecmis
riva ihalesi bittiğine göre artık transfer nöbetini kapatabiliriz , zira duyumlar bıçak gibi kesilecektir.
Cidden çok büyük para 5 milyonun üstü kazıktan başka bişey diilBelhanda için 7 milyon euro rezilliktir yav
Sol kanat içinde 10 numara içinde daha iyileri alınırdı