Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk ancak takımdan giderse yazılmaz. 3m alan adam kenarda oturmaz, oturursa hoca oturmaz.

keşke gitse de yerine Yusuf'u alsak

Üzerine bir de Yasin versek?

Oyuncuyu ben satmıyorum Ömer benimle pazarlığa girmene gerek yok.

Bizim kulübün elindeki oyuncuların değerini yerle bir etme gibi bir özelliği var ne yazık ki. O yüzden hiç bir kulüp bizim elimizden çıkartmak istediğimiz oyuncuya ne iyi para verir nede takasta kullanır o yüzden takas + parayı kabul edeceklerini sanmam.

Tetenin gelecegini pek düsünmüyorum ancak cok iyi bur teklif sunarsak kendisine gelir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Trabzon'a Yusuf için Selçuk+Koray+para
Başakşehir'e de Cengiz için Sinan+Para verelim Dursun o kadar Riva verdi reisi araya soksun iki kulüpte reisi kıramaz

büyük başkan uğruna bir tane Wallpaper / Arka Plan çalışması yaptım: indirebilirsiniz renkdaşlar.

4be5ec316ceb871fe56809697d6871b4.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

8 milyonu Belhanda'ya değil de Abubakar'a gömsek en verimli zamanında 6-7 sene faydalanabileceğimiz çok iyi bir forvet oyuncusu transfer etmiş olurduk. 8'e alınabilir Abubakar , bence fırsat transferi olur.

8 milyonu Belhanda'ya değil de Abubakar'a gömsek en verimli zamanında 6-7 sene faydalanabileceğimiz çok iyi bir forvet oyuncusu transfer etmiş olurduk. 8'e alınabilir Abubakar , bence fırsat transferi olur.
Bence mantıklı. Aboubakar olur olmaz orası ayrı ama Belhanda'ya 8 milyon vermek her şekilde büyük hata olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt