Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkan için Tarıkı versek iyi olur

Rotasyonda iş yapar.

Acerbi'ye çok şartlandık. Bu vakitten sonra Maicon bile hayal kırıklığı yaratır.

Maicon hirsli adam eyvallah ta acerbi gündemde oldugu stoper icin bütceyi acerbi'ye göre ayarlamak lazim

İkisinin birden gelmesini istiyorum ancak 2 stoper alabileceğimizi düşünmüyorum. Daha bu işin forveti, orta sahası, bekleri, kanadı var. Zor iş o. Bir stoper transfer edilir büyük ihtimal.
yaklaşık 10 stoperle adımız çıktı.bence 2 stoper gelecek.hakan balta göztepe yolcusu,koray kiralanacak diyolar.semihi adamdan saymıyorum.serdarın durumu belli değil.koca sezon acerbi-ahmetle geçmez.ha olur da ozan kabak şans bulacaksa o zaman almasınlar 2.stoperi.

acerbi-ozan olsun

Almanya milli takımına yükselmedi aslında Almanya 2. takımına yükseldi yani gerçek Almanya Dk kadrosunda yer bulamayacaktır kendisine

Elimizde iyi para var şu anda saçma transferler peşinde koşmaktansa Bruma'dan bile daha faydalı olabilecek bir adamı almakta fayda var

Leipzig'in teklifi karşısında nasıl Bruma'yı bırakmak zorunda kaldık seneye sözleşmesi bitiyor aklını çelebilirsek zor olmaz bu transfer

Ajax birakirsa bile kendisi gelmez. Alman,ingiliz oyuncular bu yaslarda turkiye'ye gelmez.

O kadar iyi isim arasından Chiriches gibi yetersizi almazlar umarım.

Nevzat diyorsa yalandır kesin

V.Hugo olacak Galatasaray'ın ilk transferi kesin bitti diyen adamdan ne bekliyoruz ki ?
maiconla iligli haberler var brezilya basınında ,6 milyon avrolar konuşulyo.acerbi çok bi paraya bitmezse ,maicon zorlanabilir.

di marzio > nevzat

Nabil Dirar nasıl bir oyuncu, bilen var mı?

Bence asıl hedef Maicon. Acerbi ismini kullanarak pazarlık yapıyor olabilirler. Di Marzio falanda girdi haberi çünkü.

Maicon'a verilecek bonservisin acerbi'ye verilmesi lazim

Serdar-Acerbi Türkiye ligi icin yeterli,hatta Ahmet-Acerbi bile yeterli

1 kere de salak saçma iş yapmasın yönetim ne yani Acerbi çok pahalı olacakta Maicon çok mu ucuz olacak Allah aşkına ?

Ne pahasına olursa olsun sonuna kadar zorlanmalı Acerbi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt