Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkan Çınar haberi doğruysa sevinirim. 14 yerli için kalitesi yeterli ve potansiyelli bi oyuncu. İyi bi Kondüsyon yüklenirse rotasyonda yer bulur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakamları tamamen atıyorum. 9 milyona Acerbi mi, 6 milyona Maicon mu ?

Çöpte olsa elde bu kadar stoper varken bu bölgeye 2 adam birden alınacağına bende inanmıyorum. Balta giderse Koray kiralanır, Semih-Ahmet-Aziz ve gelecek yabancı oyuncu ile buradaki eksiklik giderilir düşüncesindedirler.

arkadaşlar tudor 3 stoper oynayacak ve bu nedenle de 2 stoper transferi yapılacak. sırf 3 stoperli sistem istemediğiniz için bu gerçeği görmezden gelmeyin :)

maicon + acerbi yapılmaya çalışılıyor belli ki, bana kalırsa bir tanesi bile yeterli olur yanına da chiriches,pazdan gibi daha ucuz yollu bir oyuncuyla. ama ikisi gelirse yazık bu ligin forvetlerine

acerbiyi hic izlemedim ama maicon yıllarca portonun kaptanlıgını yapmıs bir adam tartısmasız maicon derim yanınada pazdan

Bu arada Maicon 3'lu stoperin ortada oynuyor sao paolo'da

3'lu oynanacaksa olabilir ama bence gerek yok

Maicon da olur. Acerbi herkes olumlu diyor ama alacakları Titi olur bakın görün. Beşiktaş Orkan dediler biz alıyoruz. Son 2 senenin özeti Beşiktaş'ın adı geçen herkesi (Serdar, Ahmet , Eren, Linnes ) aldık hiçbiri de olmadı bizde.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

reggio-emilia-italy-15th-jan-2017-francesco-acerbi-sassuolo-during-hh37gc.jpg
Gel be reis.

ortada ne kadar çok isim var ama netleşen tek bir isim yok giden isimler önemli isimler podolski bruma bakalım kaç kişi alıcak bu başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt