Galatasaray bid for Acerbi | Football Italia skysportsa göre teklifimiz 7 milyon avro,sausulo 12 istemiş
Sassuolo sacmalamasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray bid for Acerbi | Football Italia skysportsa göre teklifimiz 7 milyon avro,sausulo 12 istemiş
Bizimde aynısını yapmamız lazım normalde.Sneijder yerine oynıyacak adam alınmalı 1 sene pişmeliydi bu sene.Bizim gerçi o seviyeye gelmemize çok var,düşününce forvetimiz erendi bu sene![]()
Ulan dün Acerbi-Imbula-Gomis diyorduk bugün birden Hamidou-Orkan'a düştü![]()
ilk 11 i tamamladık geleceğe yatırım yapıyoruz renktaş, yarın da U17'ye adam bakacağızUlan dün Acerbi-Imbula-Gomis diyorduk bugün birden Hamidou-Orkan'a düştü![]()
ilk 11 i tamamladık geleceğe yatırım yapıyoruz renktaş, yarın da U17'ye adam bakacağız![]()
Galatasaray'ın Acerbi için 7 milyon euro teklifi karşısında Sassuolo 12 milyon euro istedi. (Sky Italia)
hamidou için kaynak kim sadece foto mu
sokakta dayak yememek için yapıyolarDursun-Cenk kendisi aştı desene reis![]()
Hangi Hamidou? Bizim Elazigdaki Karabükteydi ya. Eger gitmediyse ne yapip edip almamiz gerek . Naby Keita potansiyeli var
muharrem başkan hiçte öyle konusmadıErtan Süzgün @ertansuzgun
Az önce Trabzonspor & Kucka için son bilgileri aldım.
Ertan Süzgün @ertansuzgun
Ben: Abi Kucka?
- Çok talibi var, inşallah olacak.
Ben: Son durum?
- Bitirmeye çalışıyoruz.
Ben: Kiralık mı?
- Evet, az kaldı. Dua et.
Menajeri Ahmet Bulut olan Hamidou
Elazığspor ile sözleşmesini fesih etmiş olan Hamidou
HAMIDOU TRAORE - Futbolcu Bilgileri TFF