Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok manyak bi hat bence,heycan veriyoşu sneijder-belhanda-gomis hattı çok iğrenç değilmi bana hiç olmayacak birşey gibi geliyor mantıksız yani siz nasıl bütün kadroları bu şekilde yapıyorsunuz hayret bütün golleri gomismi atacak yani..
Berk Ismail Ünsal mi Berk Ünsal Ismail mi, neyse ne Alper abi git uyukunu alYine çözemedim. Uykum geldi çünkü![]()
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
O gönderildi zaten.Berk Ismail Ünsal mi Berk Ünsal Ismail mi, neyse ne Alper abi git uyukunu al![]()
şu sneijder-belhanda-gomis hattı çok iğrenç değilmi bana hiç olmayacak birşey gibi geliyor mantıksız yani siz nasıl bütün kadroları bu şekilde yapıyorsunuz hayret bütün golleri gomismi atacak yani..
c.zapata nasıl olur sence? ucuza biter diye düşünüyorum ben
yani çokda ucuz olmasında 5-6 mio luk stoperlere yönelsek daha iyi acerbi tuzluymuş 12 mio nedir yani bizim çapımız yetmez o rakama 29 yaşında birde geri dönüşü olmayan para..
Iyimis ya... benimde uykum gelmis demekki...O gönderildi zaten.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
sneijdere güle güle de17 m euro ya tolga + cavanda + eren gibi adamlar aldık doğru maaşlarla daha az maaş verip daha iyi kadro kurabiliriz bir tek sneijder soru işareti o da fit ve formda girerse son senesinde sağlam etki yapabilir ama gönül oraya da ben arfayı istiyor![]()
Sanada iyi gecelerIyimis ya... benimde uykum gelmis demekki...

Sa Kap açık mı beyler?
-Tapatalk-