Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu sneijder-belhanda-gomis hattı çok iğrenç değilmi bana hiç olmayacak birşey gibi geliyor mantıksız yani siz nasıl bütün kadroları bu şekilde yapıyorsunuz hayret bütün golleri gomismi atacak yani..

şu sneijder-belhanda-gomis hattı çok iğrenç değilmi bana hiç olmayacak birşey gibi geliyor mantıksız yani siz nasıl bütün kadroları bu şekilde yapıyorsunuz hayret bütün golleri gomismi atacak yani..
çok manyak bi hat bence,heycan veriyo

Berke mi

maxresdefault.jpg

maiconu aldık galiba ama kimse umursamıyo:D

Son düzenleme:

Aslında sneijderin düşüncesi ve performansı önemli eğer fit ve istekli girecekse kalabilir ama yatmaya gelecekse gönderilmeli şöyle de bir durum var oyun kitlense bile 30 metreden skora etki edecek 2 tane sağlam 10 numara olur farklı bir oyun stili olabilir 1 takımda 2 beyin farklı etkiler yaratabilir oyun açma dar alanda daha iyi paslaşma kısaca takımın IQ seviyesi zirve yapar ve 3-4 pasla anında gol bulabiliriz çünkü onların kafa yapısını anlayacak bir gomis var :D

c.zapata nasıl olur sence? ucuza biter diye düşünüyorum ben

yani çokda ucuz olmasında 5-6 mio luk stoperlere yönelsek daha iyi acerbi tuzluymuş 12 mio nedir yani bizim çapımız yetmez o rakama 29 yaşında birde geri dönüşü olmayan para..

yani çokda ucuz olmasında 5-6 mio luk stoperlere yönelsek daha iyi acerbi tuzluymuş 12 mio nedir yani bizim çapımız yetmez o rakama 29 yaşında birde geri dönüşü olmayan para..

Seneye sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra serbest kalacak kimse o paraları vermez gibi geliyor bir ihtimal 6-7 arasına çözülebilir

17 m euro ya tolga + cavanda + eren gibi adamlar aldık doğru maaşlarla daha az maaş verip daha iyi kadro kurabiliriz bir tek sneijder soru işareti o da fit ve formda girerse son senesinde sağlam etki yapabilir ama gönül oraya da ben arfayı istiyor :D
sneijdere güle güle de

clichy gelmez

acerbi çok pahaliymis

kucka ve imbula ikisini birden almazlar

juanfran çöp

tete sag bek değil mıydı?

bunların yerine

denayer, ghezzal gibi ucuz ama etkili topculara yönelmek lazım

maicon da öyle müthiş bir savunmacı değil ya lider stoperlik yapamaz fizik gücüyle hava gücüyle fayda sağlar ayağı iyidir filan işte acerbi bu kadar pahalı olmasaydı keşke

Sol ve sağ bekler öncelikli yerler değil. Carole de Linnes de çöp değil ayrıca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DiMarzio Acerbi diyor

Nevzat Maicon diyor

Bakalim kim galip gelecek

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt