Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumartesi istanbulda diyolar gomis.neyse sıkıldım artık gomis ve belhanddan.stoper ve ortasaha daha önemli.

Lan evladım sen hala ergenlikten çıkamadın mı lan.Kaç senedir ergensin hala ergensin.

babam devid beckima benzetiyor annem kuzey tekinogluna benzetiyor arkadaslarim custin biyebıra benzetiyor (onu bilmiyom) ama şunu bilsinler ben kimseye benzemem onlar bana benzer.

Iyi geceler pazar günü ciddi seyler olacak gibime geliyor transferde

Ulan şaka maka yağlı surat şu kadroyu kursa taraftarda desteğini koyar rahat şampiyon oluruz.

------------Muslera---------
Tete--Vlad--Acerbi--Carole
------Kucka--İmbula------
Sinan---Sneijder---Belhanda
----------Gomis-----------

Efsane bir şey olur. Ama sanıyorum ki bunlar Belhanda ve Gomis'in yanına bir tane daha oyuncu alacaklar bitirecekler.

Tudor fizik gücü yüksek bir takim kurarsa müthis olur, 3-4-2-1 gibi failen edecek gibi duran bir sistem oynarsak bile.

Muslera
Maicon - Acerbi - Aziz
Tete - Kucka - Imbula - Carole
Renato Augusto - Belhanda
Gomis

1.80´den kisa tek adam takimda Belhanda... yari 10´lardan biri 1.86... Iki merkez 1.86... Iki bek 1.80 ve atletik, kuvetli, siyah tenli. Maicon 1.90, Acerbi 1.92 ve Serdar 1.85.... Gomis 45 santimetre....

Kaybedersek bile bizim ile oynayan rakibin, kan ve ter birakmasini istiyorum sahada.

Son düzenleme:
Tudor fizik gücü yüksek bir takim kurarsa müthis olur, 3-4-2-1 gibi failen edecek gibi duran bir sistem oynarsak bile.

Muslera
Maicon - Acerbi - Aziz
Tete - Kucka - Imbula - Carole
Renato Augusto - Belhanda
Gomis

1.80´den kisa tek adam takimda Belhanda... yari 10´lardan biri 1.86... Iki merkez 1.86... Iki bek 1.80 ve atletik, kuvetli, siyah tenli. Maicon 1.90, Acerbi 1.92 ve Serdar 1.85.... Gomis 45 santimetre....

Kaybedersek bile bizim ile oynayan rakibin, kan ve ter birakmasini istiyorum sahada.

:asd22:

Bayan Muhabir: Dursun Bey, yirtici bir kadro kurmussunuz, bunun ile ilgili ne demek istersiniz ?
tursun özbsek: Yatak odasinda da yirticiyimdir, ben buyum.

Cl5nCAoWEAAlF5p.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt