Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin kiralama mantığınıza tüküreyim

Ulan Cavanda gibi gereksize dünyanın parasını verdiniz. Adamı kiralarken kuruş kira parası almıyorsunuz üstüne maaşının 4'te 1'ini veriyorsunuz. Hain herifler

Sezonu en erken açacak takım biziz biz haric bütün takımlar takır takır adam alıyor getiriyor biz daha 0 :)

Günaydın umutla hâlâ iyi transfer bekleyen renktaşlarım.

sent via GSC

Acerbi ve İmbula kesinlikle alınması gereken 2 oyuncu.

Günaydın

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4-3 se eğer sistem beklere alınacak adamlar çok önemli
Yoksa ciddi gol sıkıntısı yaşanabilir
Gomis tek kalır
Hele arkasında Sneijder Belhanda ikilisi oynarsa

Bu arada Rivanın borç durumuna etkisi ne oldu
Para nasıl değerlandirilecek
Bilgisi olan var mı?

aspordaki eleman tete için pek olumlu konuşmadı. tarz olarak linnese benziyormuş. bu adamı aldıktan sonra bunlar sabriyi geri çağırırsa şaşırmam.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromuz iyi. Bu çocukların 3 kupa kazandığını unutmamak lazım. Transfer taraftarına ihtiyaç yok. Takımımıza bulabilirsek 1-2 takviye yeter. Olmazsa içimizden hallederiz.
kabus gibiydi, SL'ye gidiyorduk tam sicrama yapacagimiz zamandi evlatoglu heba etti milyonlarca insanin futbol sevgisini 3-4 yil boyunca

Umut ile tatli rekabete girecek forvet istiyorum
Bunlar bizim evlatlarimiz, saygisizlik etmeyelim
Yabanci hayranligini anlamiyorum
Maxi Pereira'nin sabri'den ne fazlasi var

hatirladikca insan deliriyor

Son düzenleme:
Abi millet çok umutlu ama 2 yıldır her icraati bir şekilde hüsran olan bir yönetim var. Ronaldo 'yu getirseler çapraz bağları kopar ilk maçta öyle bir cenabet bu yönetim

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de anlamıyorum millet neye dayanarak hâlâ şu gelir bu gelir diye iddialarda bulunuyor. Bunlar değil mi iki transfer döneminde 2 adam alıp bunları 1 dakika bile oynatmadan yollamak zorunda kalan.

Benim zerre ümidim yok. Bu sene de hüsran olacak. Hele hele şu Tudor Sneijderin yerine Belhanda yı düşünüyor haberlerini gördükçe daha da azalıyor ümidim. Satıp yerine iyi adam alacaksan neyse anlarım da gidip böyle gereksiz heriflerin peşinde koşuyorlar işte.

sent via GSC

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt