Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de anlamıyorum millet neye dayanarak hâlâ şu gelir bu gelir diye iddialarda bulunuyor. Bunlar değil mi iki transfer döneminde 2 adam alıp bunları 1 dakika bile oynatmadan yollamak zorunda kalan.

Benom zetre ümidim yok. Bu sene de hüsran olacak. Hele hele şu Tudor Sneijderin yerine Belhanda yı düşünüyor haberlerini gördükçe daha da azalıyor ümidim. Satıp yerine iyi adam alacaksan neyse anlarım da gidip böyle gereksiz heriflerin peşinde koşuyorlar işte.

sent via GSC
Sorun şu önce eksik bölgelerini tamamla sonra bakarsın duruma. Melo, ujfalusi, Elmander gibi omurga olacak hatta o dönemin Selcuk'u olacak 4 transfer yap Bruma'nin yerine adam al ondan sonra gelirsin Wesley'e paran kalirsa

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

navas-clichy 2 sezon büyük katkı sağlar. takımın yas ortalaması artsada avrupa capı deneyimli topculardan zarar gelmez. zaten igor da bu tarz oyuncu arıyor.

Maicon-Acerbi hem Maicon hem Acerbi'yi alırlarsa 40m euro falan harcarız herhalde bu transfer dönemi

Nevzat Dindar: Maicon, Belhanda ve Gomis bu haftasonu açıklanacak. Maicon için 7 Milyon € karşılığı anlaşıldı.

Gelene geçene 7-8 dağıtıp duruyor bunlar borçları eritebilsek bari para bitmeden.

serdar azize 4.5 göm, acerbiye 10 verme...
acerbi ne kadar önemli ve gerekli ise imbula veya kuckadan biri de en az onun kadar önemli.

Son düzenleme:
Değirmenin suyu nereden geliyor?

Gelene gidene 7-8 veriyorlar. Seçime kadar borcu 3 Milyar yapar bu gerizekalı sonra da defolup gider.

sent via GSC

Bir stopere 10 çok para , bizim standartlarımız için.

Maicon ve Pazdan ikilisini bile daha ucuza bağlayabiliyorsun konuşulan rakamlarla.
standartlarimizin degisme zamani geldi, tarihimizin en kotu 2 sezonu gecti, Riva'yi da sattilar daha ne zaman degisecek standartlar.
bu sezon degismezse dursun mayis'ta gider gelen baskan degistrir, ama o beklenen geri donusu 2 sene icinde yapacak bu kulup

Maicon-7
Belhanda-7
Acerbi-8
İmbula-1(kira)
Gomis-3

şimdiden 26m oluyor daha bekler falan var

suradaki yorumlar yuzunden neredeyse Dursun'a isinacagim, adam parayi harcasa suc harcamasa suc :) riva'dan 2 milyarlik cash flow bekledigini acikladi dun, birakin harcasin biraz
7 milyon maicon'a , 10 milyon acerbi'ye normal. 6 da belhanda'ya normal umarim 8 degildir

Riva'dan gelen para ile yapılmıyor arkadaşlar
1-tv gelirler %50 arttı
2-Locaların yenilendiği dönem
3-Bruma+Podolski'den gelen 15m sıcak para var elde
4-Hisse satışı yaptılar az da olsa
5-Ve stad için intifa hakkını aldılar reklam alacaklar

bunlar birleşince Dursun son kozunu oynuyor başkan kalabilmek için

Riva'dan gelen para ile yapılmıyor arkadaşlar
1-tv gelirler %50 arttı
2-Locaların yenilendiği dönem
3-Bruma+Podolski'den gelen 15m sıcak para var elde
4-Hisse satışı yaptılar az da olsa
5-Ve stad için intifa hakkını aldılar reklam alacaklar

bunlar birleşince Dursun son kozunu oynuyor başkan kalabilmek için
eger bana diyorsan Riva'dan gelen parayla yapiliyor demedim renktas, o zamana yayilacak bir para zaten, ama yine de rahatlatir future cash flow lar sirketleri

yok renktaş ortaya yazdım bilgilendirme amaçlı Riva geliri ile banka borçları falan kapatılacakmış
175 milyon dolar banka ve kurum borcumuz varmis onlar kapatilacakmis, ki en mantiklisi bu, yillik 15-20 milyon euro faizi vardir o borclarin..
geriye kalan para ise zamanla belli olacak, su an icin taahhut edilen 950 milyon TL totalde ama yapilan proje degerlendikce bizim payimiz da artacak, 2 milyar bekleniyormus

Riva ve Florya'dan gelecek parayı kesinlikle sportif faaliyetlere kullanmamalıyız.

Şu borç bitsin artık. Kapatsınlar kredileri filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt