Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon başkanı Jean-Michel Aulas: "Rachid Ghezzal'ın sözleşmesi sona erdi, yerine başka oyuncu alacağız. İstediği maaş taleplerini karşılayamayız"

Fenerın aldıgı adamlar cop valbuena nın bacagını elıne verırler bızım lıgde dırar da abartılcak ekstrasıı olan bır adam degıl forvetlerı yok sag sol beklerı bızımkınden kotu fenerı abartmayın gene cop olur lar

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bakıyorum da hiç önlibero transferinden bahsedilmiyor haberlerde. stoper forvet ve önlibero şart

Saçmalama lan böyle bir herf ligin üstünden geçer hayvani hız var, herifte bileklere hakim hiç bir rakip 11 kişi tamamlayamaz maçı

Ölüp bittiğimiz clichy'yi mal etmiş
YouTube

izledim ya bu herifi kafasi calisan bi topcu degil cok top ezior. su an icin ufak takimlar icin ideal bi adam onunde alan olursa ucar. yani UMAR AMINO gibi.

Tudor stoper olarak Maicon ve Acerbi'yi istedi. Yönetim bu iki oyuncuyu da transfer etmek istiyor.(NTVSPOR)

Muslera
Sagna Serdar Acerbi Clichy
Tosic Levia Imbula Moting
B.Traore Balotelli

Yedekler: Mikoviç - Linnes - Ahmet - Ozan - Tolga -Emrah - Atalay - Yunus - Sinan - Eren

Serbest: Sagna(1.5€) - Clichy(2.5€) - Levia(2€) - Moting(2€) - Balotelli(4€) - Tosic(1.5€)

Kiralık: Traore(2€) 1.5€ kiralama bedeli - Imbula(2.5€) 2€ kiralama bedeli +15€ satın alma opsiyonu + Josue (1€) bedelsiz kiralama

Bonservis: Acerbi(2€) 7.5€ bonservis

Sneijder+Selçuk+Jong+Semih+Carole+Cavanda+Hakan+Cenk+Garry+Donk+Tarık+Yasin+Eray+Koray = girdi çıktısıyla temiz 5€

Sağlam Yöneticilerden oluşan ve Vasıflı bir Başkanı olan vede altında çalışan profesyonelleri(T.Direktör, Menajer, sportif direktör vs.) doğru seçen bir yapıda bu takım rahatlıkla kurulur.​

Adama Traore cok sacmalayan futbolcu

Bugün de 0 transferle günü kapattık şurdan toplanıp tesislere gidip sezonu biz mi açsak ne yapsak bunların kadro kuracağı yok

Adama traore istedigi kadar calim atsin, gol atmadigi surece buyuk takimda oynayamaz

izledim ya bu herifi kafasi calisan bi topcu degil cok top ezior. su an icin ufak takimlar icin ideal bi adam onunde alan olursa ucar. yani UMAR AMINO gibi.

Alanı kendisi yaratıyor bu herifi izlediğimden beri hep bizim kanatta hayal ediyorum. Şu an sağ kanadımız yok hani. Bruma bebesine ölüp bittik bu ligde bunu kral ederiz biz.
TSL'den bahsediyoruz hani şu hasan alilerin falan bek oynadığı carolelerin olduğu kanat. Maç sonu futbolu bırakırlar

Chelsea'yı hoplatırken
YouTube

Gerard Deulofeu.

:allaalla6vr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt