- 21 Ocak 2010
- 72.684
- 51.113
- 5.003
yukarıya mention atalım renkdaş haklısın.Yönetim değil manevi sorumluluktan söz ediyorum her şeyi tiye almayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yukarıya mention atalım renkdaş haklısın.Yönetim değil manevi sorumluluktan söz ediyorum her şeyi tiye almayın
bizle haberi mi çıktı yoksaGerard Deulofeu.
:allaalla6vr:
Hayir, ama 1 sene daha kontrati kalmis Everton'da. Milan tapusunu almazsa bu durumu firsata cevirebiliriz. Gerci Barcelona'nin da geri alma opsiyonu varmis bu yaz icin.bizle haberi mi çıktı yoksa
alırsak derbi kazanmamıza büyük katkı sağlayacaklar.öte yandan antalyanın ,basaksehirin iyi transferler yapması iyi.bjkden talisca falan gidiyo.içerde,dışarda bjk ve feneri düdükleyip bize yardım etmiş olurlar : )imbula,maicon veya acerbi,gomis üçlüsü = şampiyonluk. açık ve net
biz şampiyon olduğumuz senelerde hep iyi orta omurgaya sahiptik. ujfa,melo,elmander tarzı bi orta omurgayı tekrar kurmalıyız. 2 senedir 3 bölgemiz de boşalırsak derbi kazanmamıza büyük katkı sağlayacaklar.öte yandan antalyanın ,basaksehirin iyi transferler yapması iyi.bjkden talisca falan gidiyo.içerde ,dışarda bjk ve feneri düdükleyip bize yardım etmiş olurlar : )
açıkçası ujfa iyi ama semih tecrübesizdi.semihe ragmen güzel işler yaptı.melo ve elmander çok önemli bi roldeydi.biz şampiyon olduğumuz senelerde hep iyi orta omurgaya sahiptik. ujfa,melo,elmander tarzı bi orta omurgayı tekrar kurmalıyız. 2 senedir 3 bölgemiz de boş
Tete arkasından ahlar vahlar edilecek bir adam değil. sağ beke daha iyi bir oyuncu gerekiyor.Dun tete'nin menajeri raiola inter sportif direktoru ile yemek yemis ve tete'yi onermis
Kaynak la gazzetta dello sport
[FONT=&]
- 17 yaşında bir genç için mental açıdan futbola çok hakim. Nerede duracağını bilen , nereye pas atacağını bilen ve daha önemlisi bunu kafasında 1-2 saniye önce oynayıp yapması onu yaşıtlarından ayırıyor.
Modern futbolda artık Atalay Babacan tarzı hem orta saha hem forvet özellikleri maksimuma yakın oyuncular aranıyor. Atalay maç temposu ve pres özelliklerini daha da üst seviyeye çekerse Firmino etkisi yaratacaktır. Bilekleriyle ve vücuduyla çalım atabilen bir oyuncu Türkiye standartları için fazlası ile yeterli Avrupa için ise büyük bir potansiyeldir.
Taraflı tarafsız , futboldan zevk alan herkesin izlemesi gereken potansiyeli yüksek bir isim Atalay Babacan. Ondan uzun yıllar başta Milli takım olmak üzere yararlanacağımızdan eminim.
Zeka + Teknik = Atalay Babacan
08/06/2017
gencscout
[/FONT]
alırsak derbi kazanmamıza büyük katkı sağlayacaklar.
çok şugar fredi