Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DCcyQ60XkAA_WF3.jpg

fb

ribery'e o zamanlar bizim icin cok buyuk para olan 5 milyon euroyu vermistik genc olmasina ragmen, 5 ay sonra kacti gitti bedavaya hain. bir de emekli sozlesmesi mi yapalim

Acerbi ve Maicon diyenler bi zahmet hava alip gelsinler

2 stopere 15-16 milyon euro bonservis bedeli vermez yönetim

Ikisinden biri gelse yeterli

Aldım duyumlara göre asıl hedef Ribery.
Dursun Başkan bizzat ilgileniyor bu transfer ile.

Bir tane yıldız transferi yapacaklar loca ve forma satışı için.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

O zaman yuvana hoş geldin diyelim FerraRibery.

Rıza çalımbay sosayı da istiyoruz diye açıklama yaptı yöneticiler görüşüyomuş :) evim hemen stadın yanında şahsen böyle devam ederse bi kombine alırım

imbula,maicon veya acerbi,gomis üçlüsü = şampiyonluk. açık ve net

Malesef kadro o kadar rezil ki sadece bu üçlünün bile çok yeterli olcağını düşünmüyorum.
Kesinlikle kaliteli adamlar fakat yeterli değil. Bu takıma kaliteli, bire birde adam geçebilen üst düzey kanat oyuncusu şart.Hatta bu tarz orta saha bile lazım. Bizim ligde bize karşı takımlar çok fazla kapanıyor. Bu yüzden rakibin dengesini bozmak için bu tarz adamlar şart.

İmbulayı aldın yanında selçuk
acerbiyi aldın yanında sedar
ileride sneijder, belhanda, gomis üçlüsüyle biz ofansif anlamda rakipleri zorlayamayız.
Hatta gene transferleri eksik yaparsak imbula, acerbi gibi adamları geldiklerine pişman eder , kendilerinden gerekli performansıda alamayız.

Dursun'u indirmek icin guzel bir proje Ribéry

Üyeler linc eder dursun'u bizi kaziklayan adama milyon eurolar veriyorsun

G.Saray, Acerbi için 7 milyon €'luk teklifi 9 milyon €'ya çıkardı. Oyuncu ile 2.5 milyon €'dan 4 yıl anlaştı. Transfer yakın.

DCczmXMXcAIAZhP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt