Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandadan yol yakinken vazgecip lens yada Ben arfayi yoklamak gerek. Illaki alinacaksada 5 m.eurodan fazla verilmemeli. Soyle birsey hayal ediyorum cok zor degil

Lens-Sneijder(Belhanda)- Ben Arfa
Gomis

Belhandadan yol yakinken vazgecip lens yada Ben arfayi yoklamak gerek. Illaki alinacaksada 5 m.eurodan fazla verilmemeli. Soyle birsey hayal ediyorum cok zor degil

Gomis

göze harika geliyor ama böyle kadro kuracaksan geri 4lün ve önliberon adam yemeli cünkü bu adamların hicbirisi takım savunmasında yok biraz gomis var

lens wesley heleki ben arfa zaten kanat oyuncusuda degil cok gol atarız ama savunma anlamında yine cuvallarız

lens bencede alınmalı şikeciler agır mallık yaptı gittiler 86 dogumlu adama parayı gömdüler

Gomis
Benim amcam belediye de vize işlerine bakıyor.
Belhanda çoktan oyuncu vizesini almış TR için.

Vazgeçme olayı yok...H.O. deyip destek verin artık.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Benim amcam belediye de vize işlerine bakıyor.
Belhanda çoktan oyuncu vizesini almış TR için.

Vazgeçme olayı yok...H.O. deyip destek verin artık.

vize işlerine belediyemi bakıyor lan aref

Belhanda'yi yalayip yutanlar neredeyse bedavaya alinmis valbuena ve Dirar'i begenmiyor mesela seRgen

Komik olmayin arkadaslar biraz mantikli yorumlar yazin bize adem buyuk yazilsa iyi transfer diyecek arkadaslar var
ben valbuena için çok iyi oyuncu dedim.ama 33 yaşında biri ve yıllık 4 milyon avrolar konuşulyo.saçma o paralar.dirarı da begenmiyorum kardeşim.git başka arkadaşların yorumlarına laf et.2 senedir bıktırdın.

Son düzenleme:
bitmis..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben valbuena için çok iyi oyuncu dedim.dirarı da begenmiyorum kardeşim.git başka arkadaşların yorumlarına laf et.2 senedir bıktırdın.

Ne dedik yaw hemen alindin

Yalan mi adimiz hangi oyuncu ile anilsa muthis transfer oluyor,rakiplerin transferlere bok atmak komik

Aga senin bildigin hic birsey yok milletin dediklerini kendin demissin gibi ortalikda dolandiriiyorsun, insan biraz utanir.
Seni gergin gördük Mehmet Renkdaş.
Hollanda da meşhur bitkisel doğa ürünleri varmış... Sinir stres gidiyor. Denemelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt