Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | Bayer Leverkusen, Ryad Boudebouz için 12M€ teklif etti. @MontpellierHSC bu transfer için 15M€ talep ediyor. #Ligue1

Ayrıca bu ligde beklerin iyiyse şampiyon oluyorsun diğer mevkiler de bunlara yakın olursa avrupada başarı gelir..2012-2013 şampiyonluklarında riera veya eboue yerine başka bekler olsaydı şampiyon olamazdık..Beklerin ortalama 10 asist yapması lazım..

renktaş katılmıyorum bekler bir çok mevkiden sonra gelir ve bence iskelet dediğimiz kısımlara dahil değildir. önce kale stoper ve forvetini sağlama koyucaksın sonra beklerinde iyiyse tabi ekstra başarı sağlarsın iskeletin sağlam olduktan sonra..

bknz : cihan has. , orhan ak bekleriyle gelen şampiyonluk.

sneijderin 33ünden önce yaptıkları ortada. bu takımın yıldızı.bu senenin de asist kralı herseye ragmen.valbuena için yorumumu yaptım,eleştirdim.sneijderle kıyaslanamayacaıgı gibi sneijderle hiç bi alakası yok.belhanda çok yetenekli ama verilen para çok saçma.kaç kere yineledim.ama dönüşü yok o transferin.kitlediler bize.

fazla takıntılısın yorumlarıma ve ama eksik şeyler söylüyosun.

Sacmalik

Sneijder bu takimin yildiziysa yani takimdan üstünse Galatasaray 2 sezondur neden ilk 3'te yok

Sen hayal satmaya devam et evet 85 transfer bekliyorum

Fb ve bjk küme düser büyük ihtimal 3 temmuz dan dolayi

Desene bu sezon Dursun Transfer (ve Para ) Şovu yapacak renkdaş.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
ilk garanti edilen 500 ü kırdırıp 350 sini hemen alıp banka borclarını ödemişiz simdide bu son alacagımız paradan 500 ü düşünce geriye 250 milyon tl kalıyor onuda kırdırıp 194 milyon tl alıcakmısız yani eger dedikleri dogruysa bizim icin cok zararlı bi satıs olmus

rivayı ölü fiyatına sattık gerekli yerlere pastayı yedirdik taraftarında agzına bal calarız 3-5 transfer yapıp uyuturuz işi yapıyor olabilir bu dursun cok sinsidir kendisi

Ayrıca bu ligde beklerin iyiyse şampiyon oluyorsun diğer mevkiler de bunlara yakın olursa avrupada başarı gelir..2012-2013 şampiyonluklarında riera veya eboue yerine başka bekler olsaydı şampiyon olamazdık..Beklerin ortalama 10 asist yapması lazım..
TR Ligi'nde üst düzey gerektiren mevkiler:

1x Santrafor
1x Stoper
1x Kaleci
1x DMC

Bunlar varsa Şampiyon olursun
Bek okadar önemli değil; lakin modern futbolda da bazıların anlatı gibi önemsiz değil.

Sacmalik

Sneijder bu takimin yildiziysa yani takimdan üstünse Galatasaray 2 sezondur neden ilk 3'te yok

Sen hayal satmaya devam et evet 85 transfer bekliyorum

Fb ve bjk küme düser büyük ihtimal 3 temmuz dan dolayi
ben ne dedim sen ne dedin,sneijderi GSdan üstün tutan yok,2 senedir pok gibi kadrolarla bişey yapması da mümkün degil.sonunda da yine bildik arda gibi konuşmussun.neyse..

renktaş katılmıyorum bekler bir çok mevkiden sonra gelir ve bence iskelet dediğimiz kısımlara dahil değildir. önce kale stoper ve forvetini sağlama koyucaksın sonra beklerinde iyiyse tabi ekstra başarı sağlarsın iskeletin sağlam olduktan sonra..

bknz : cihan has. , orhan ak bekleriyle gelen şampiyonluk.
Zaten diğer mevkilerde ona ayak uyduracak diyorum ama her mevki iyi olup bekler hücum yapmazsa yine zor diyorum ben..10 sene önce çok başkaydı futbol anadolu takımları yarı sahamıza gelemezdi..o zaman cihan,orhan bir şekilde ilerliyordu..Ki ben Orhan ve Cihan'ın Ümit Karana yaptığı asistleri çok iyi hatırlıyorum..Ümitin bence en iyi golü olan Van basten tarzı golünün asisti Orhanındı yanılmıyorsam..

Son düzenleme:
ilk garanti edilen 500 ü kırdırıp 350 sini hemen alıp banka borclarını ödemişiz simdide bu son alacagımız paradan 500 ü düşünce geriye 250 milyon tl kalıyor onuda kırdırıp 194 milyon tl alıcakmısız yani eger dedikleri dogruysa bizim icin cok zararlı bi satıs olmus
Bazı kişiler ise, iyi anlaşma olmuş diyorlar.

Bence taraftarın çoğu bu tür gayrimenkul değerlendirme, işletme ve yatırımcılık konularında diplomaları varmış gibi konuşuyorlar.

Son düzenleme:
Zaten diğer mevkilerde ona ayak uyduracak diyorum ama her mevki iyi olup bekler hücum yapmazsa yine zor diyorum ben..10 sene önce çok başkaydı futbol anadolu takımları yarı sahamıza gelemezdi..o zaman cihan,orhan bir şekilde ilerliyordu..Ki ben Orhan ve Cihan'ın Ümit Karana yaptığı asistleri çok iyi hatırlıyorum..Ümitin bence en iyi golü olan Van basten tarzı golünün asisti Orhanında yanılmıyorsam..

asistden ziyade topu şişirmişti öylece kimse ümitden öyle bir gol atmasını beklemezdi yani efsane bir enstantaneydi

ben ne dedim sen ne dedin,sneijderi GSdan üstün tutan yok,2 senedir pok gibi kadrolarla bişey yapması da mümkün degil.sonunda da yine bildik arda gibi konuşmussun.neyse..

Bu takimin yildizi diyorsun ki degil yildizi olsa 2 sezondur takim bu durumda olmaz

Sneijder 3 yil önce yildizdi ve artik zamani gecti bu kadar basit

2 senedir bok gibi kadro diyorsun da 2 senedir kadro 4. Yildizi aldigimiz kadrodan daha genis.

Dedigim gibi sen hayal sat anca 19 orta saha 10 stoper 8 forvet

BİLGİ | @marca gazetesi Monaco'nun Jordi Mboula'nın serbest kalma bedeli olan 3M€ ödediği ve kısa zamanda transferi açıklayacağını belirtti.

beyler baccayla anlasilmis ho 2+1
Zaten Tudor iki tane üst düzey santrafor istiyor.

Gomis - Bacca çift santrafor düşünülüyor.

_RWB_____MC___İmbula_____LWB
______________AMC
_________Gomis___Bacca

Her maç +3 Gol atarız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt