- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Melo'yu sana takdim edebilirim.
meloyu severim takdim edeceksen çok makbule geçer rengdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo'yu sana takdim edebilirim.
meloyu severim takdim edeceksen çok makbule geçer rengdash
Sabri - Selçuk -Hakan bu üçü giderse Sneijder'in gidişini kaile bile almam ama Selçuk kalır Sneijder giderse ana bacıdan girerim.
Celladına aşık olmuşsa bir millet,ister ezan ister çan dinlet.İtiraz etmiyorsa, sürü gibi illet,müstehaktır ona her türlü zillet.
@Vasfi Vural
BİLGİ | Bordeaux kulübü Malcom'u satmak istemediğini ve 25M€'nun altında ki tekliflerle ilgilenmeyeceklerini açıkladı. #Ligue1
tudor çok istiyomuş.hamsilere kaptırmış olamayız.A Spor Kucka'yı bize yazıyor şimdi de. Yahu daha dün gece Trabzon ile anlaşmadı mı bu adam. Yöneticileri açıkladı hatta twitterdan. Ortalık yalan haber kaynıyor.
Çürük portakal gidiyor mu?
Leşçuk'ta giderse, güzel günler yakın diyebiliriz
İyi topçu ama hayatta o kadar etmez
Gündemimize gelen çoğu defans oyuncusunu 90 dakika izlemedim. Ama bu kadar bonservis ücretleri geçiyorsa tek başına savunmada fark yaratacak baba stoperlerdir diye düşünüyorum. Adam yiyici, topun kaleye gelmediği, savunma dersi veren, tempolu ve fizikli bir Galatasaray farklı bir heyecan olur. Bıkmadık mı birkaç oyuncuya bağlı sistemlerden?
Suan icin etmez
Uğur Meleke : Galatasaray'ın kurtuluşu futbolculara verilen maaşları azaltmak. Çoğu leş olan futbolculara yıllık 250M₺ ödüyorsun. (Life+TV)
Valla ilgilenilen tüm oyuncular kaliteli ve doğru isimler benceBir değişim içine girdik madem sonuna kadar gidelim ilk başta yerli çete hollandalı çete tamamen bir temizlensin takımdan
Tudor ne kadar hak ediyor burası tartışılır ama patron Td'dir takımda yeniden patronun Td olmasının zamanı geldi
Ama o seviyeyi görebilir yaşı potansiyeli müsait şu anda