Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor Kucka'yı bize yazıyor şimdi de. Yahu daha dün gece Trabzon ile anlaşmadı mı bu adam. Yöneticileri açıkladı hatta twitterdan. Ortalık yalan haber kaynıyor.

BİLGİ | Bordeaux kulübü Malcom'u satmak istemediğini ve 25M€'nun altında ki tekliflerle ilgilenmeyeceklerini açıkladı. #Ligue1

Sabri - Selçuk -Hakan bu üçü giderse Sneijder'in gidişini kaile bile almam ama Selçuk kalır Sneijder giderse ana bacıdan girerim.

Selçuk max 1M , Sneijder 5-6M artı yıllık ücreti var diye bakıyor yönetim

Sneijder bir daha bu değeri görmez yaşı geçtiği için okutacaklardır istatistiği iyiyken

Celladına aşık olmuşsa bir millet,ister ezan ister çan dinlet.İtiraz etmiyorsa, sürü gibi illet,müstehaktır ona her türlü zillet.
@Vasfi Vural

Aynen

2ae3e1726080f55182dc729881b76367.jpg

Çürük portakal gidiyor mu?
Leşçuk'ta giderse, güzel günler yakın diyebiliriz

Gündemimize gelen çoğu defans oyuncusunu 90 dakika izlemedim. Ama bu kadar bonservis ücretleri geçiyorsa tek başına savunmada fark yaratacak baba stoperlerdir diye düşünüyorum. Adam yiyici, topun kaleye gelmediği, savunma dersi veren, tempolu ve fizikli bir Galatasaray farklı bir heyecan olur. Bıkmadık mı birkaç oyuncuya bağlı sistemlerden?

Çürük portakal gidiyor mu?
Leşçuk'ta giderse, güzel günler yakın diyebiliriz

Bir değişim içine girdik madem sonuna kadar gidelim ilk başta yerli çete hollandalı çete tamamen bir temizlensin takımdan

Tudor ne kadar hak ediyor burası tartışılır ama patron Td'dir takımda yeniden patronun Td olmasının zamanı geldi

Uğur Meleke : Galatasaray'ın kurtuluşu futbolculara verilen maaşları azaltmak. Çoğu leş olan futbolculara yıllık 250M₺ ödüyorsun. (Life+TV)

Gündemimize gelen çoğu defans oyuncusunu 90 dakika izlemedim. Ama bu kadar bonservis ücretleri geçiyorsa tek başına savunmada fark yaratacak baba stoperlerdir diye düşünüyorum. Adam yiyici, topun kaleye gelmediği, savunma dersi veren, tempolu ve fizikli bir Galatasaray farklı bir heyecan olur. Bıkmadık mı birkaç oyuncuya bağlı sistemlerden?

Acerbi tam anlamıyla bir savunma şefi diyebilirim reis sana Skrtel-Kjær-Marcelo filan ıvır zıvır bu adamın yanında

Bir savunma oyuncusunda olması gereken her şey var adamda istisnasız bence

Bir değişim içine girdik madem sonuna kadar gidelim ilk başta yerli çete hollandalı çete tamamen bir temizlensin takımdan

Tudor ne kadar hak ediyor burası tartışılır ama patron Td'dir takımda yeniden patronun Td olmasının zamanı geldi
Valla ilgilenilen tüm oyuncular kaliteli ve doğru isimler bence

Buda Tudor etkisi adam transfer işini biliyor dursun ve mehmet özbek'in planlaması olmadığı açık

İstenilen oyuncular alınırsa, iş Tudor'a kalıyor bence başarılı olur güzel takım kurarsak, başarılı olamazsa da gider bu kadar basit :)

di marzio ya göre fb dirar icin

3 milyon bonservis
2.7 (+ bonuslar) maas

ödeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt