- 30 Ağustos 2009
- 30.176
- 20.101
- 2.593
ben haber taşıyorum sadece.transfer nöbetinin özelliği bu.begenmiyosan engellersin beni.olur biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben haber taşıyorum sadece.transfer nöbetinin özelliği bu.begenmiyosan engellersin beni.olur biter.

Nasri asrın kazığı olur. Bu seneki birçok Sevilla kaçını izledim Çok güçsüz bitik durumda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gomis'i kontrolden geçiren doktor bey, Cam adamlar Eren, Serdar Aziz ve Tolgayı da kontrolden geçirmedi mi?
Belhandaya 3m külübe 8m
Hadi bakalım: Rivayı çarçur volume I.
Elebaşları: The Özbek bro's & co.
Gomis'i kontrolden geçiren doktor bey, Cam adamlar Eren, Serdar Aziz ve Tolgayı da kontrolden geçirmedi mi?
Belhandaya 3m külübe 8m
Hadi bakalım: Rivayı çarçur volume I.
Elebaşları: The Özbek bro's & co.
ahaha keşke gelse.sarışın demişken o işin esprisi.semih kayadan nefret ediyorum mesela.kiralayabilceğimiz bi oyuncu zinchenko.
dogru diuosun gecen sene galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen Fildişi'li Cheick Tiote, antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti
bak adamlar ogru dürüst konttolden geciriyomus
Sene de 45 maç oynayan adam Gomis filan sakat diye veto ederler senede 3-5 maç oynayan Serdar'ı almak için 4.5 bonservis+4 topçu verirler
Tiote bizim haricimizde 3 kulübün kapısından döndü.
Felipe MELO da asrın kazıgı italyanın BİDOnuydu böyle bos bos konusmamak lazım. adamın kumaşı belli alınır taraftar sahip cıkarsa o zaman fark yaratır...
anladım onların kapısından döndüğü iiçn galatasaray getirdi kontrolle soktu ve gecemedi diyip gönderdi
yahu nedir bu eziklik kompleksi arkadaşım kendi takımını bu kadar aşağılayan taraftar grubu olamaz tutmayın kardeşim o zaman kaybolup gidin
Haklısında dönen isimlere itirazın var mı?
Mesela gerçekten bu isimler takıma katılırsa takımın havası değişir mi sence?