Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben haber taşıyorum sadece.transfer nöbetinin özelliği bu.begenmiyosan engellersin beni.olur biter.

maxresdefault.jpg

Şaka maka 1-2 gün içerisinde açıklanmazsa ilgilendiğimiz tek adam Gomis transferi de yatmış demektir :red:

Gomis'i kontrolden geçiren doktor bey, Cam adamlar Eren, Serdar Aziz ve Tolgayı da kontrolden geçirmedi mi?

Belhandaya 3m külübe 8m

Hadi bakalım: Rivayı çarçur volume I.

Elebaşları: The Özbek bro's & co.

Felipe MELO da asrın kazıgı italyanın BİDOnuydu böyle bos bos konusmamak lazım. adamın kumaşı belli alınır taraftar sahip cıkarsa o zaman fark yaratır...
Nasri asrın kazığı olur. Bu seneki birçok Sevilla kaçını izledim Çok güçsüz bitik durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis'i kontrolden geçiren doktor bey, Cam adamlar Eren, Serdar Aziz ve Tolgayı da kontrolden geçirmedi mi?

Belhandaya 3m külübe 8m

Sene de 45 maç oynayan adam Gomis filan sakat diye veto ederler senede 3-5 maç oynayan Serdar'ı almak için 4.5 bonservis+4 topçu verirler

dogru diuosun gecen sene galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen Fildişi'li Cheick Tiote, antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

bak adamlar ogru dürüst konttolden geciriyomus

Belhandaya 3m külübe 8m

Cenk'in kitabı çıkmış almayı unutmayın
DCerus1W0AAazon.jpg

Bakın bu yıl ki ekonomik kolaylıklarımız ;
1-Bankalara ödenen yaklaşık 80-100 arası faiz borcu tl cinsinden.
2-Locaların tekrar satışı
3-Finansal Fair Playın ortadan kalkması
4-Riva Florya'dan gelen muazzam bir para akışı
5-Borç-Alacak farkının sıfıra inip kulübün 3 yıl içinde + ya geçebilmesi

Şuanda herşey mükemmel konumda gelelim stratejimize doğru yolda mıyız?
Bence bir kere Tudor ile olmaz ama Zidane ile de olmaz dediğim Real Madrid ile yürüdü..
Hoca önemli ama o golcü içeri sokarsa kritik noktada iş bazen değişebiliyor,bizim gibi 3.Dünya futbol ülkelerinde sistem ve disiplin pek önde olmadığı için bir şans verilmeli tabi Tudor'a..
Dönen isimler beni acayip mutlu ediyor özellikle Acerbi en beklediğim adam diyebilirim böyle bir lideri en son Ujfalusi'de gördük ve Acerbi&Serdar ikilisinin çok başarılı olacağını düşünüyorum,ortasahaya kesinlikle fiziksel ve teknik üstünlük katacak bir İmbula yanında stepne Kucka güzel isim,Bruma'nın boşluğunu Belhanda ile doldurmak istemek çok da istediğim birşey değil aslında ama klasına güveniyorum gelirse tribünler çok sever Beşiktaşta ki Q7 etkisini yaratabilir hatta fazlasını bile yapabilir skor olarak
Gomis en kuşku duyduğum transfer kesinlikle Bacca'yı isterdim ya da Celta Vigo İago Aspas tam bir striker..
Diyeceklerim bunlar güzel şeyler oluyor inşallah bu olumlu havayı sportif başarıya çevirebiliriz..

Sene de 45 maç oynayan adam Gomis filan sakat diye veto ederler senede 3-5 maç oynayan Serdar'ı almak için 4.5 bonservis+4 topçu verirler

Gomise itirazım yok esasında, doktorumuzun kontrol ettiği adamlarıda gördük. Her alanda komediyiz

Ha birde bunlar haricinde daha Sigdursun falanda olacak. 1 saniye maç yapmayan bombamız

Tiote bizim haricimizde 3 kulübün kapısından döndü.

anladım onların kapısından döndüğü iiçn galatasaray getirdi kontrolle soktu ve gecemedi diyip gönderdi

yahu nedir bu eziklik kompleksi arkadaşım kendi takımını bu kadar aşağılayan taraftar grubu olamaz tutmayın kardeşim o zaman kaybolup gidin

sağ bek konusunda kriz yaşamak istemiyorlar tekrardan sabrinin adını zikrettirmeyecek bir isim gelecek galiba hadi hayırlısı

Felipe MELO da asrın kazıgı italyanın BİDOnuydu böyle bos bos konusmamak lazım. adamın kumaşı belli alınır taraftar sahip cıkarsa o zaman fark yaratır...

Sevilla'da ilk başlarda iyi oynuyordu o zaman Sevilla şampiyonluk yarışı içindeydi hatta Nasri'nin de büyük payı vardı o performansta, sonra bozuldu.

İyi herif ama kafasına göre biraz, her maç istikrarlı değil, City'de de böyleydi. Yoksa dünyanın en iyileri arasına girer iyi futbolcu.

Yalnız geçen yaz Las Vegas'ta uyuşturucu aleminde çekilmiş fotoğrafları düşmüştü nete, City'nin yaz öncesi kampına da kilolu ve takmaz tavırlarla gelmişti, İstanbul'da gece hayatına bulaşır mı bilmem. Bulaşmazsa iyi adam.

Man City's Samir Nasri on video with drugs & women in Vegas [Instagram]

Haklısında dönen isimlere itirazın var mı?
Mesela gerçekten bu isimler takıma katılırsa takımın havası değişir mi sence?

Son kontratını yapacak oyuncuları istemiyorum ben artık. Sezon boyunca takım gençleşsin diyerek Sneijder'e Selçuk'a sallayıp; daha sonra bu transferleri yaparak yine aynı şeyi yapıyoruz. Bu adamlar gelince iki sene sonra onlara da sallayacağız.

-Belhanda'yı Montpellier'dan beri takip etmiyorum. Şu sakatlama videosunu izledikten sonra gözümde itici bir tip olarak duruyor.
-Gomis'i alırsak verimli olacağını düşünüyorum; ama hayvani ücretler verileceğini ve iki sene sonra yine fellik fellik forvet arayacağımızı düşünüyorum. Böyle yapa yapa zaten kulübün içinden geçtik finansal olarak.
-Clichy'yi en son izlediğimde saçı-sakalı dağıtmış, hayattan bezmiş gibi bir tipi ve rezalet bir oyunu vardı.
-Nasri'de güçsüz ve çöp bir haldeydi. Sneijder'e söven adamlar Nasri'nin de içinden geçer aynı şekilde oynarsa.
-İmbula gibi transferlere itirazım olmaz.
-Acerbi olabilir, Kucka'yı hiç izlemedim.

Yine tekrar ediyorum ben bu adamın 1 kuruş bile harcamamasını ve gelecek sezonda da Sneijder, Selçuk, Semih türevleriyle de yolların ayrılmasını ve oluşacak yeni kaynakla birlikte hakikaten daha iyi bir kadro kurulmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt