Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci demeden hiçbir gazeteciye inanmam abi o herifi seviyorum bedava konuşmuyor..

Gomis'in sağlık raporlarında sorun çıkmadı. KAP bildirimi geliyor.(Ali Naci Küçük)

Ali Naci Küçük: Imbula ile her konuda anlaşıldı. Oyuncu ayrılmak istediğini iletti. Kulübü ikna olduğu an imza atılacak.

insallahhhhh

Evet Sinan Yorumu alalım :D

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Belhanda yerine Nasri daha iyi seçim olur.
Ha olursa ikisi de gelsin tabiki

o degil de fazladan bi 10 numara arayışındalar.halilovic,lanis hagi,zinchenko (kanatta da oynayabilyomuş)

genci,yaşlısı 10 numaranın peşine düşmüşler.madem sneijder gidecek al ben arfayı,lanis hagiyide kirala..zinchenkoya da yatırıp yap bruma sonrası.

Zinchenko 8 numara ofansif orta saha daha çok. Kanat dışında solbek de oynamış Ukrayna'da.

Imbula'nın gelmek istemesi hiçbirşey ifade etmiyor, 25 milyon euroya aldıkları adamı 4,5'a bırakacak değiller, kiralamıyorlar da. Eee ?

____________Muslera
Linnes__Maicon_Acerbi__Clichy
_____________İmbula
RM_____Nasri___Belhanda_LM
_____________Gomis

4-1-4-1 iş yapar

İmbula transferi imkansız bencede. Sorun oyuncudan ziyade stoke kulübü. Satın alma optionu ile yüksek kiralık bedeli belki bir imkan olur ama bunuda ingilizler ok demedikten sonra iş yaş. Satırız ancak diyorlar maalesef.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

İmbula transferi imkansız bencede. Sorun oyuncudan ziyade stoke kulübü. Satın alma optionu ile yüksek kiralık bedeli belki bir imkan olur ama bunuda ingilizler ok demedikten sonra iş yaş. Satırız ancak diyorlar maalesef.

dün alper abi demişti.kiralık parasını 3 milyon avro falan verirsin,opsiyonunu da 12,5 milyon avro yaparsın. o zaman olur diye..bence de bu sekilde ikna edebiliriz.

daha iyiymiş o zaman

Önde oynuyor 10'a yakın. 10 oynar mı bilmem, 10 gol atar çünkü. Geçen yaz City'nin Dortmund maçında izlemiştim fena çocuk diildi ama pişmesi lazım tabi. Bayern maçında da oynamıştı galiba.

Oynamak istiyor ama. Yedek oturmak istemiyor PSV'de yedek bırakmışlar mutsuzum deyip duruyormuş genç takıma yollamışlar.

Son düzenleme:
Nasri mi ? İnsanlarla dalga geçmeyin ya.:38573:

Arsenal sosyal medyayı çok iyi kullanıyor.

Kulüp-taraftar ilişkisi çok iyi

Bir de bize bak...

YouTube

Sergen Zeren

Sadece geçen yaz City'nin sezon öncesi kampında oynadığı 2 maçındaki intibam yalnız, Hollanda'da gerçek sezonda izlemedim, o zaman kumaşını baya beğenmiştim. Alırlarsa bunu oynatıcaklar devamlı güveni yerine gelicek, kumaşı fena diildi bence. Ama Hollanda'da olmamış öyle bi durum da var.

Son düzenleme:
Imbula'nın gelmek istemesi hiçbirşey ifade etmiyor, 25 milyon euroya aldıkları adamı 4,5'a bırakacak değiller, kiralamıyorlar da. Eee ?
Melo tarifesi yapakkk

İki sene toplam. 5-6 kiralık... Ondan sonra alırız Imbula yı.
Kendisi ve Yenge çok gelmek istiyorlar Türkiye ye

Son düzenleme:
Arkadaşlar,o transfer duyumları hep ihale içindi bakın bitti artık haberlerde yok.Bunların numaralarını artık yemiyoruz.

İmbula transferini hepsinden daha çok istiyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz ve alırlar.

Acerbi ve Maicon ikilisi de gelirse süper olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acerbi 9 milyonda eder ama yani en az. Baya iyi stoper. Maicondan daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt