Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi 9 milyonda eder ama yani en az. Baya iyi stoper. Maicondan daha iyi

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
abi ben maicona taktım biraz.biz de kız kılıklı stoperler oldugundan ötürü artık duvar görmek istiyo insan savunmada.acerbi ve maiconun ikisi birden gelse keşke..

Son düzenleme:
_______İmbula____DMC
Nasri_____Ben_Arfa___Belhanda
____________Gomis

#ArabStyle

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL

Gsc Mobile App

Müneccim miyiz oğlum biz nereden bilelim olacakları? Kaç yıldır ilk defa doğru düzgün adamlarla ilgileniyoruz, çıkan haberler de genellikle olumlu oluyor. Millet 2-3 yıldır başarıya hasret kalmış, ismi geçen adamlar nasıl olur gelir mi gelmez mi diye konuşacağımıza sizin ağlamalarınızı okuyoruz her sayfa. Dursun da Dursun... Her şey, her transfer başkanda da bitmiyor, yoksa biz de farkındayız nasıl s.çıp batırdığının.

Galatasaray; İmbula, Belhanda, Gomis, Clichy, Acerbi, Maicon, Kucka ve Ianis Hagi'yi bitirdi. (Milliyet)

neremle gülecegim ile sasirdim
opun loo
8a0c8f7bb112886921ed4509706b12c9.jpg

TRANSFER | Monaco, Chateauroux forması giyen Cheikh Traore (22) ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Portekiz basını Sporting Lizbon ve Marsilya'nın Doria transferi için 5.5M€'ya anlaştıklarını iddia etti. #Ligue1

TRANSFER | @FCBarcelona Ousmane Dembele transferi için tüm şartları zorlamak istiyor. (via @lequipe)

TRANSFER | Juventus, Steve N'zonzi ile anlaşamaması halinde Blaise Matuidi için harekete geçmeyi düşünüyor. (via @lequipe)

Galatasaray'ın istediği Vlad Chiriches'e kulübü Napoli'den izin çıkmadı. Transfer iptal oldu.
(Volkan Kılıç-TRTSPOR)

Nevzat bence saglam ufuruyor yada Ozbek brothers ufurtturuyor taraftarin gazini almak icin. 25m. euroya alinan imbulayi nasil aliyormusuz biri aciklayiversin bir zahmet. Ali naciyi beklemek gerek

Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL

Gsc Mobile App
Bukadar umutsuz isen, niye burda transfer bekliyorsun Ömer.

Git Netflix de bir film aç.

Gelir gelmez... Burda keyifli vakit geçirmek isteyen üyeler var.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Taraftar dediğin biraz heyecanlı olur. Sürekli dursun dursun diye hayat karartmaya da gerek yok. Sonunda olur olmaz başka şey ama adı geçen isimler heyecan verici.

Sevinmek için sevdiğimizden transfer taraftarıyız.

Son dakika

Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!

Bein sports

SON DAKİKA! Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!

Ohhh be :D

Nasri City'e gitmeyip başka bi takima veya lige gitseydi şuan piyasasi 40-50m olacak bi futbolcuydu. Umarim gelir çok iyi katkı sağlar satisinda da sorun olmaz kotu yorum gelmesini anlayamiyorum her şeye karşı olmasak keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt