Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilindik şeyleri diyor. Halihazırda Clichy ve Gomis'e göz koyan Galatasaray Beşiktaş'la beraber Nasri'yi almak için büyük manevralar yapmaya başladı diyor.

Nasri transferi bence hikaye de Clichy'le Gomis çağ atlatır takıma.
sagol abi.dediğin gibi clichy ve gomis sağlam transferler olur.

Bilindik şeyleri diyor. Halihazırda Clichy ve Gomis'e göz koyan Galatasaray Beşiktaş'la beraber Nasri'yi almak için büyük manevralar yapmaya başladı diyor.

Nasri transferi bence hikaye de Clichy'le Gomis çağ atlatır takıma.

Üst düzey bir sol bek...Ama sağ bek sorunu hala devam ediyor.:confused:

Müneccim miyiz oğlum biz nereden bilelim olacakları? Kaç yıldır ilk defa doğru düzgün adamlarla ilgileniyoruz, çıkan haberler de genellikle olumlu oluyor. Millet 2-3 yıldır başarıya hasret kalmış, ismi geçen adamlar nasıl olur gelir mi gelmez mi diye konuşacağımıza sizin ağlamalarınızı okuyoruz her sayfa. Dursun da Dursun... Her şey, her transfer başkanda da bitmiyor, yoksa biz de farkındayız nasıl s.çıp batırdığının.

Ben bu konuya ilk defa böyle bir şey yazdım, genelde de okumuyorum zaten. Geçen sezon da Ben Arfalar, Maiconlar isimler havada uçuşuyordu gelen isimler belli. Bu şekilde yaparak Dursun'un ekmeğine yağ sürülüyor. Tıpkı sezon içinde galibiyet aldığımız maçlarda istifaya çağrılmaması gibi.

Bukadar umutsuz isen, niye burda transfer bekliyorsun Ömer.

Git Netflix de bir film aç.

Gelir gelmez... Burda keyifli vakit geçirmek isteyen üyeler var.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu konuya zaten genellikle girmiyorum. Öğle vakti akan tek konu burası diye gelip okudum. Neyi yazıp, neyi yazmayacağımı da sana soracak değilim; çok rahatsız olup hayal dünyanda mutlu mutlu yaşamak istiyorsan engelle geç.

Sneijder'in aldığı maaş Nasri'ye verilecek sneijder yolcu işte

Milanin sahibi gibi bir baskan lazim. 800 milyon euro harcadim bir kaleciyi 40 milyona satamadim diye batacam mi yazmis. Yil boyunca yedek bekleyecekmis dollarrumma.
Basqan gibi basqan

Nasri sneijderin yerini doldurur ama çok pahalı ve düşüste

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Juanfran yalan çıktı heralde bonservis fazla istenmistir yada. Umarim alınmaz

Milanin sahibi gibi bir baskan lazim. 800 milyon euro harcadim bir kaleciyi 40 milyona satamadim diye batacam mi yazmis. Yil boyunca yedek bekleyecekmis dollarrumma.
Basqan gibi basqan

erayı transfer edip beraber antrenmana çıkarsınlar rezerv takımda

bildiklerini de unutur çocuk mundar olur

o değil de 2008 yazı geldi aklıma.rahmetli alparslan dikmen bi gazete köşesinde yazı yazıyodu o zaman galiba.ingiltereden bi yıldız alacagımızı söylemişti.sonra keweel gelmişti.o yaz yazlıkta her sabah bisikletle market giderdim gazte almaya .baptista haberleri çıkıyodu ya.gelmedi şerefsiz baptista:D

DChiDCOXkAEXGHR.jpg:large
ahahhahaha

fenerbahce muhabiri duyum vermiş,clichyi GS alıyo diye hahaha

Clichy 3 sene iş yapar mesela. Bu tip adamlar sakatlanmadigi sürece veya ciddi problemler olmadığı sürece katki vermesi kesin adamlar. Carole veya digerlerini 10 sene de bekletsen bi cacık olmaz mesela

nasri geleceğine çürük portakal kalsın daha iyi. geçen sene sezonun başı hariç bok gibiydi. Ligin sonlarında oynatmadılar bile zaten. Nasriden bir halt olmaz.

Hasan ali belasından kurtulmuş olduk böylece.
Ama içim rahat değil daha kötüsünü getirebilecek potansiyel görüyorum

Clichy 3 sene iş yapar mesela. Bu tip adamlar sakatlanmadigi sürece veya ciddi problemler olmadığı sürece katki vermesi kesin adamlar. Carole veya digerlerini 10 sene de bekletsen bi cacık olmaz mesela

Ama alınması zor adamlar,isteyenleri çok oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt