Göztepe, Başakşehir'den ayrılan Yalçın Ayhan ile büyük ölçüde anlaştı. (via @Goztepelilercom)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Bruyne, Sterling, Silva, Nolito falan girmesi çok zordu orda bizde işte bayağı iyi oynarsa girme ihtimali var Nasri sonuçta
Guardiola rotasyon için tutmak istemişti aslında, ki Ilkay'ın sakatlığında çok rahat oynayabilirdi de. Geçen sene De Bruyne ve Silva'yla rotasyona girecek yaratıcı oyuncu olmadığından sıkıntı çekti City, Guardiola da bundan bahsetmişti, Silva yoksa fazla üretken olamıyorlardı, Silva'yla De Bruyne her maç oynamak zorunda kaldılar, Silva sakatlandığında sıkıntı çektiler mesela. O yüzden öbür Silva'yı aldılar bu sene, İlkay da bir daha sakatlanmazsa bu sene biraz daha iyi olur orta sahası.
Nolito sol açık oynuyordu ama Nolito'yla sıkıntı çıkmış, Nolito ben İngilizce filan öğrenmem filan diyormuş, uyum sıkıntısı çıkarmış, zaten ligin ikinci yarısı kadroya hiç alınmadı yedek kulübesinde bile yoktu. Sane veya Sterling yokken bile almadı kadroya sonra.
Maicon bizim Josue ile Musleranın olduğu fotoğrafı beğendi.
H.o
Aynen ingilizcesi sıkıntılı 3 5 tane kelime biliyorum sadece öğrenmek istemiyorum diyordu.
4-3-1-2 dizilişi bu yorumu beğenmediKilit oyuncumuz oyun kurucu degil winger olmali. Sneijder son yillarda hep kilit oyuncumuz oldu ve oynayamidigimiz sistemleri Ona Göre oynamak zorunda kaldik. Kilit oyuncun mesela Ribéry, Robben tarzi oldugunda her sistemi oynarsin cünkü en ideal sistemlerde herzaman kanat olur. On numara pozisyonu icin gecerli degildir. Sneijder olsun belhanda olsun Bize on numara degil kanatlari otobana çevirecek kilit winger ve Ona göre 3 tane saglam ve pas atmaya dayanik Orta sahayi tercih ederim. Su on numara olayini aklimizdan silelim.
Clichy WingBack de oynar 3lü sistemlerde.Clichy ismi geçiyor sagbektede dönen isimler var 4 lu oynayacagiz %99
Ali Naci Küçük: Imbula ile her konuda anlaşıldı. Oyuncu ayrılmak istediğini iletti. Kulübü ikna olduğu an imza atılacak.
insallahhhhh
Yeni bir ülkeye gitmişsin dili öğrenmek istemiyorum ne demek ya
Orda da oynayabilirdi Nasri orda kalsaydı, Sane'yle Sterling yoruldular son 2-3 ayda her maç oynamaktan belli oluyordu.
Clichy WingBack de oynar 3lü sistemlerde.
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Bombalar yine bir yerlerimizde patladi galiba
Imbula icin Nice devrede,favre birakmaz