Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DChwKF6UMAUX3vJ.jpg

Marcelo için Beşiktaş'la yeniden temasa geçen Lyon, teklifini 8,5 milyon euro'ya çıkardı. (NTV Spor)

Marcelo için Beşiktaş'la yeniden temasa geçen Lyon, teklifini 8,5 milyon euro'ya çıkardı. (NTV Spor)

Sanmıyorum ya EPL'de öyle yada böyle fiziksel ve mental açıdan çok çok iyi olman lazım Nasri tam öyle değildi sanki tempo kazanmasi için Ispanya'ya yollamışlardir diye düşünüyorum umarim gelir ya iyi topçu bu ligde tek bacağı bile oynar onun

İspanya'ya kendi gitmek istedi, Beşiktaş da almaya çalışmıştı bunu geçen sene, gazetelerde yazana göre Guardiola kalmasını istemişti bunun ama 11 garantisi vermiyordu rotasyonda oynatıcaktı, ki Guardiola baya rotasyon yapan hoca aslında, hem rotasyon yapar hem oyuncuları farklı mevkilerde de dener, bu gitmek istiyorum deyince satalım dediler ama lig başlamıştı satıcak adam bulamayacaklarından kiraladılar. Şampiyon oldukları sene iyiydi Nasri aslında. Fiziksel bir sıkıntısı yok, Silva bile oynuyor orda ama mental sıkıntısı var evet, kafasına göre iyi veya kötü oynuyor, istikrarsız yani.

İspanya'ya kendi gitmek istedi, Beşiktaş da almaya çalışmıştı bunu geçen sene, gazetelerde yazana göre Guardiola kalmasını istemişti bunun ama 11 garantisi vermiyordu rotasyonda oynatıcaktı, ki Guardiola baya rotasyon yapan hoca aslında, hem rotasyon yapar hem oyuncuları farklı mevkilerde de dener, bu gitmek istiyorum deyince satalım dediler ama lig başlamıştı satıcak adam bulamayacaklarından kiraladılar. Şampiyon oldukları sene iyiydi Nasri aslında. Fiziksel bir sıkıntısı yok, Silva bile oynuyor orda ama mental sıkıntısı var evet, kafasına göre iyi veya kötü oynuyor, istikrarsız yani.

STSL'nin içinden geçer?

Galatasaray'ın istediği "Chiriches" için Napoli kulübü oyuncusunun transferine izin vermedi.
Volkan kılıç- twitter

STSL'nin içinden geçer?

Kendine bakarsa ve oynamak isterse çok iş yapar bence. Kendine de bakmadı bu geçen sene baya kilo aldı, kendine bakması ve kafayı futbola vermesi halinde çok iyi herif. Senin de dediğin gibi mental tarafı biraz sıkıntılıydı.

Son düzenleme:
EPL'yi mi sıkı takip ediyorsun City'i mi? :D

İkisini de izliyorum, Guardiola sebebiyle City'i daha çok, Klopp için Liverpool'a da dikkat ediyorum, diğerlerini biraz daha az ama Tottenham da ilginç bir takım. Bu sene sık Londra'da olacağım maçlarına gitsem mi diye düşündüm ama yeni stadlarını beklemek lazım belki.

Bi de Galatasaray bunların futbolcularıyla ilgilendiği için futbolcularıyla ilgili haberlere de dikkat ediyorum bazen.

Son düzenleme:
Ronaldo tekrar ManUtd yaparsa efsane olur ama Mou ile aralari kötü değil miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt