Ensar Kılıç
10 Numara!
- 7 Haziran 2011
- 13.477
- 13
- 1.053
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza bizim Semihi de alsın.Göztepe, Başakşehir'den ayrılan Yalçın Ayhan ile büyük ölçüde anlaştı. (via @Goztepelilercom)
bedavaya verelim gitsinİngiltere Premier Lig ekibi West Ham, oyuncumuz Semih Kaya'ya talip oldu.
@Ensar Kılıç
Sanmıyorum ya EPL'de öyle yada böyle fiziksel ve mental açıdan çok çok iyi olman lazım Nasri tam öyle değildi sanki tempo kazanmasi için Ispanya'ya yollamışlardir diye düşünüyorum umarim gelir ya iyi topçu bu ligde tek bacağı bile oynar onun
Tete inter'e Imza atmak üzere
İspanya'ya kendi gitmek istedi, Beşiktaş da almaya çalışmıştı bunu geçen sene, gazetelerde yazana göre Guardiola kalmasını istemişti bunun ama 11 garantisi vermiyordu rotasyonda oynatıcaktı, ki Guardiola baya rotasyon yapan hoca aslında, hem rotasyon yapar hem oyuncuları farklı mevkilerde de dener, bu gitmek istiyorum deyince satalım dediler ama lig başlamıştı satıcak adam bulamayacaklarından kiraladılar. Şampiyon oldukları sene iyiydi Nasri aslında. Fiziksel bir sıkıntısı yok, Silva bile oynuyor orda ama mental sıkıntısı var evet, kafasına göre iyi veya kötü oynuyor, istikrarsız yani.
STSL'nin içinden geçer?
Kendine bakarsa ve oynamak isterse çok iş yapar bence. Kendine de bakmadı bu geçen sene baya kilo aldı, kendine bakması ve kafayı futbola vermesi halinde iyi herif.
uniteda gitsin ya
EPL'yi mi sıkı takip ediyorsun City'i mi?![]()