Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yilmaz ;

Tianjin TEDA ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan milli oyuncu, "Son dönemde hakkımda birçok haber yapılıyor, bunun farkındayım. Şu anda bunları umursamıyorum. Şunu söylemeleyim ki herhangi bir kulüple görüşmem olmadı. Benimle ilgilenen bir kulüp olduğunu biliyorum ama benimle değil kulüple görüşmeliler. Ben her gün idmanlara ve lige odaklanıyorum.

Belhanda 6.5+1.5 şeklinde diyor quakerboy clye katılma primi falan herhalde

aefAx.png

Mehmet Ozturk dele alli&kane çok iyi topçular. yapılan listeye göre şuan en değerli oyuncuların arasında.

CIES'in değerlendirmesi bu, neye göre yaptıklarını okumadım ama Dele Alli doğrudur, hem yaşından hem İngiliz olmasından dolayı çok pahalı. Ama Higuain'in Ronaldo, De Bruyne ve Lewandowski'den daha değerli olması çok saçma gelmişti bana.

Samir Nasri ve Sneujderi kiyaslamak yanlis. Biri Kanatta digeri ortada oynuyor. Kariyerleri ve Oyun tarzalari da fakli.

Galatasaray are interested in signing Manchester City midfielder Oleksandr Zinchenko (20) on loan next season. [ProTV]

imbula mimbula derken günün sonunda o ismin donk olacagini biliyorsunuzdur umarim

CIES'in değerlendirmesi bu, neye göre yaptıklarını okumadım ama Dele Alli doğrudur, hem yaşından hem İngiliz olmasından dolayı çok pahalı. Ama Higuain'in Ronaldo, De Bruyne ve Lewandowski'den daha değerli olması çok saçma gelmişti bana.

evet o kısımda haklısın gerçek dışı bir değerlendirme olmuş açıkçası.CL finalinde varlık gösterdi de değerlendi desen o da yok.(şuan baktım hazardın da üstündeymiş)
bireysellik katılmış galiba işin içine değerlendirenler arasında.

Kucka zu trabzon

Kucka'yi da kaptirdik gecmis olsun olumsuz haberler akiyor masallah

mus
sabr - semih - ahmet - lines
donk/tolga - selcuk
yasin - sneijder - belhanda
gomis​

max bu kadro olur
daha fazlasini beklemeyin

Stoke City still waiting on Giannelli Imbula offers - Sports Mole

stoke city midfielder gianelli imbula has attracted no offers since the end of the season.
In February 2016, Stoke paid a club-record fee to sign the Frenchman from Porto but he has failed to justify the £18.3m fee which was paid for his signature.
That has led to the 24-year-old being made available for transfer but according to chief executive Tony Scholes, the Potters are still awaiting a concrete offer.

Galatasaray'ın 'ın kadrosuna katmak istediği Stoke Cityli Giannelli imbula için kulübün CEO'su Tony Scholes'ten açıklama geldi.

İngiliz basınına konuşan Scholes, "Bu transfer hakkında konuşmak için erken. Yılın bu zamanlarında, transfer görüşmeleri bazen aylar süren bir süreç olabiliyor. Imbula'nın transferi hakkında konuşmak için henüz çok erken" dedi.

Imbula - who has played just five minutes of football since January - has been linked with a move to Turkish giants Galatasaray.

hayırlısı olsun,inşallah gelir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt