Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizden Kucko'ya teklif olduğuna hiç emin değilim, ama gerçekten varsa ve o trabzon'u tercih ediyorsa etsin zaten. Kafası az çalışan oyuncudan cacık olmaz, trabzon'un dağlarında emekliliğin yaşasın

Ruh hastası bir taraftar kitlesi olmasa Trabzon güzel bir yer aslında 2-3 sene yaşamak için. Yemyeşil ve deniz kenarı.

Herşeyi geçt Elmander ruhunu özlüyorum be hacı
Tamam ismi sükse yaratmadı ama çok iz bıraktı be..
Johan gibi topçun olsun yani o adama küfür ettiğimi hiç hatırlamıyorum çünkü adam %120 ile oynuyordu çok geç tanıdık onu çabuk da kaybettik..
Şimdi ben her zaman forvetin basıp rahatsız edenini seviyorum Baros'a da hayrandım çok gönülden oynardı oda..
Gomis o tipte biri değil ya pek ısınamıcam gibi..

İlk KAP kime gelir acaba ?

- Gomis
- Belhanda
- Clichy
- Maicon
- Juanfran
- İmbula
- Tete
- Kucko
- Tosic
- Asamoah
- Nakamba
- Nasri
- Cueva
- Acerbi
- Diğer ???

Tudor son maçlar oynattı sol bekte,sağ'da iyi oynarsa yine tudor oynatır.

Tudor'un aklı sonradan başına geldi zaten fanteziyi bıraktı fm oynamadığının farkına vardı geç oldu..
Linnes işleyen takımda hiç izleyemedik hep sorunlu kaosun içinde oynadı şöyle önünde arkasında kaliteli adamlarla kaliteli futbolcularla tam bir görev adamı olduğu için sivrilmese de gizli kahramanlardan biri olabilir çünkü çabuk bir bek oyuncusu ve savunmasını beğeniyorum ekstra hücumcu da bir oyuncu..

Her takımda Linnes gibi soğuk ve işine full focuslanmış adamlar gerekli zaten Linnes'in oyun zekası 5 tane Carole eder..
Adamda orta açmak diye birşey yok adam direk ara pası atabiliyor yerden top çıkarabiliyor gollük pozisyon yaratabilme yeteneğine sahip hücumda..

Kenny Tete hoopt zijn carrière te vervolgen in de Serie A. Volgens de Corriere dello Sport heeft de rechtsback van Ajax een duidelijke voorkeur voor de Italiaanse competitie, ondanks een akkoord tussen Galatasaray en zijn huidige werkgever over een transfer. Internazionale probeert de wens van Tete uit te laten komen.

Tete'nin önceligi italya ligiymis

Gomis'in en büyük şansı bu takımın 10 numarasının Wesley Sneijder gibi A kalite bir pasörün olması..

Yani elalem 10 numara ararken harıl harıl bizim böyle adamın etrafını süsleyip ligi domine etmemiz lazım..

Çünkü Dünya futbolunda böyle yaratıcı zekaya sahip oyuncular 40-50 milyondan başlıyor karetta karetta gibi herifler..
2000'li yılların başındayken doluydu her takımın bir 10 numarası vardı karizmatik şimdi öyle değil şimdi golcü kanatlarla iş bitiriyorlar ama 10 her zaman başkadır ya..

Bjk de gomis e teklif yapmis milliyette oyle yazıyor

Clichy harbiden sampiyonluklar kazandiracak kalitede bir oyuncu. Clichy-Gomis-Nasri-Ribéry Fransa Milli takimina döndük Dursun her isinde bir terslik var yine eziklerin diline düsecegiz :-)

Ribery nereden çıktı?....adam daha yeni uzattı Bayernle 1 seneliğine....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Portekiz u21 Sirbistan u21 macinin ikinci yarisi oynaniyo su an, bruma ikinci yarida girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt