Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in menajeri Albers, beIN SPORTS'a öçzel açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray bizimle tyollarını ayırmak isterse açıkça söylemeli. Biz ön kapıdan çıkmak isteriz" dedi.

ben arfa gelmeyecekse gitmemeli.daha brumanın yeri doldurulmadı.önce selçuk,yasin ve semih kapının önüne konulmalı.

Defolup gitmeli

Ayrica haberin iceriginde

"Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in menajeri Albers, beIN SPORTS'a öçzel açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray bizimle tyollarını ayırmak isterse açıkça söylemeli. Biz ön kapıdan çıkmak isteriz" dedi. "

Yaziyor 3-4 kez bi mesajda paylasmanin sebebi ne seRgencim

Sneijder'i maliyeti yüzünden gönderip Gomis'e 3*3.4 milyon Euro, Belhanda'ya 4*2.5 milyon Euro(+8 milyon euro bonservis) bağlamak akıllanmadığımızın göstergesi. Bu kafayla bu borçlar artmaya devam eder, arada Riva'yı kaybettiğimizle kalırız.

Yine mi Pazartesi bombalar patlıyor, dejavu mu ne acaba?

Xelçuk +30
Portakaltor +30
De Y +30

:tekme:

Halilovic <30
Belhanda <30
Kucka 30

:ka21:

Dediğim gibi aynı senaryo çıkıyor

devre arasında Bruma yerine Garry'yi almışlardı bile çoktan ya Bruma'nın transferinde bir sorun çıktı ya taraftar tepkisinden korktukları için gerçekleşmedi bu transfer bu yazın oldu

Gomis Poldi yerine alındı

Belhanda' da Sneijder yerine alındı

Zaten Tudor memnun değil Sneijder'den Belhanda var o Tudor'a daha uygun bir topçu demek için geldi sırf

Seneye büyük ihtimal ile

Gomis
Garry-Belhanda-Sinan​

Gibi bir hücum hattı izliycez ....

Son düzenleme:
Semih - Selçuk - De Jong - Donk için ciddi transfer haberlerini boş yere bekliyorum sanırım, çok mu hayalperestim acaba?:confused: :red::mad:...

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in menajeri Albers, beIN SPORTS'a öçzel açıklamalarda bulundu. Albers, Galatasaray bizimle yollarını ayırmak isterse açıkça söylemeli. Biz ön kapıdan çıkmak isteriz" dedi.

Bu kaçıncı pazartesi lan

Leyla ile Mecnun da ki babasını bekleyen İsmail den beter olduk

Manisam'da 200'e yakın asker zehirlenmiş,üstüne deprem oldu.İyi şeyler olmuyor ya...:moody::moody:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt