Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Sao Paulo'da forma giyen Maicon ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcu için 7 milyon Euro ve başarı bonusları ödeyecek.

Bir süredir stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yönetim Brezilyalı stoper Maicon ile imza aşamasına geldi.

28 yaşındaki oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, önümüzdeki hafta Maicon'u İstanbul'a getirerek resmi sözleşmeye imza attıracak. Başarılı oyuncunun transferinde Galatasaray adına görüşmeleri menajer Muzzi Özcan yürüttü.

NTV Spor

Muzzi Özcan Emre Mor'un menajeri, bende diyodum brezilyalilar ile pazarlik yapmak zor nasil anlastilar diye
emre moru da getirsin bize

1600609_Galatasaray_SK.jpg

Maicon nokta transfer olur. Gecen sene serdar, ahmet çöpleri alinmadan once de soylemistim.

Maiconu alip stoper transferi kapatılmaz umarım. Sol stoper lzm.

Ya herşeyi geçin Dursun mükemmel takım kursa puro yaksa bütün stad Dursun Özbek şöylesin böylesin methiyeler düzse yağlı surat ne keyiflenir asılır dumana he :D

Kadikoy de Vodafone da tribunleri sahaya indirecek adamlar aliyoruz,belhanda Maicon falan

Acerbi Maicon hangisi daha iyi bilmemde belhanda gelmezse benim icin hayal kirikligi olur,Adam tam göze hitab eden futbolcu,yüksek kalite

Bu adamı geçen yaz izlemiştim transfer mevzusu olunca kapı gibi adamdı.Umarım hayırlı olur.

DCjM7Y8XcAAWYzr

Alo, igor naber, demin cenk ile konustum keltos transferleri bitirmis, haftaya maicon gomis belhanda istanbula geliyor, yeter mi yoksa daha aliyim mi

Maicon nokta transfer olur. Gecen sene serdar, ahmet çöpleri alinmadan once de soylemistim.

Maiconu alip stoper transferi kapatılmaz umarım. Sol stoper lzm.
koray kiralık gider,hakan balta-göztepe olayı var.semihi de kasımpaşaya falan vermeli beleşe gitsin,sorun değil.bi stoper daha şart.serdarın durumu-ahmetin acemiliği....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt