Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ beke kimi alacağız yahu tete intere deniyor, juanfran da absürt bir transfer yapacakmış gibime geliyor

Illa sol ayakli stoper Alinacak diye birsey yok beyler

Sag ayakli sol stoperlerde var
Bu sağ stoper sol stoper olayına kimse bu kadar takılmıyor bizim ülkemizdeki kadar.

Burası amatör küme değil profesyonel bir futbol ligi illa sol stoper ol ayaklı sag stoper sağ ayaklı olacak diye bir zorunluluk yok.

Ikisi sağ ya da ikisi de sol ayaklı olabilir, bu seviyede her futbolcu az çok kötü ayağı ile de pas yapmasını falan bilmeli. Amma çok takıyorlar yok sol stoper yok sağ stoper diye.

2 tane iyi stoper al yeter de artar bile, boş tartışmalara gerek yok yani.

sent via GSC

sneijder veteran topcusu gibi. biraz veteran takiminda oynayan evren turhana benzetiyorum. hatta evren bile daha iyi bence.

kosmuyo kosamiyo. cok kilolu. sözlesme bitimine 1 sene kaldi yani uzun vaadeli sözlesmeside yok o yüzden teklif gelirse büyük bi ihtimalle cine veyahut amerikaya gider artik

Sonrada benimle ugrasiyorlar dersin

Verdigin cevaba bak tamam biliyoruz daha resit degilsin ama en azindan senden yasca buyuklere saygin olsun

Cezali forumunda ettigin ana avrat kufurleri biliyoruz,nezaman ozur dilemeyi düsünüyorsun forumdan.
foruma küfür ettiğimi hatırlamıyorum ama sana ve benle diger ugraşan o arkadaşa saydırmış olabilirim.foruma ettiysem forumdan özür dilerim.ama sizden dilemem.

Bu sağ stoper sol stoper olayına kimse bu kadar takılmıyor bizim ülkemizdeki kadar.

Burası amatör küme değil profesyonel bir futbol ligi illa sol stoper ol ayaklı sag stoper sağ ayaklı olacak diye bir zorunluluk yok.

Ikisi sağ ya da ikisi de sol ayaklı olabilir, bu seviyede her futbolcu az çok kötü ayağı ile de pas yapmasını falan bilmeli. Amma çok takıyorlar yok sol stoper yok sağ stoper diye.

2 tane iyi stoper al yeter de artar bile, boş tartışmalara gerek yok yani.

sent via GSC

Dünya futbolunda var bunun örnekleri senin de dedigin gibi

Bizde de herzaman oldu aslinda (song-Tomas mesela)

Takilacak bir durum degil bence pozisyon bilgisi iyi olan bir stoper icin sorun olmaz

Evren Turhan ha.

4cfb1d5c54b1dd4650eb1e844fd72276.jpg

sent via GSC

Sağlam bir kadro kurarsak Belhanda'ya o kadar para vereceğinize en azından Sneijder'e 1 sene daha şans verin bakın takımı nasıl oynatıyor ve performansı artıyor. Belhanda'ya vereğeniz parayla Acerbi-Maicon ve Imbula transferlerinde kullansalar süper olur.

Sağlam bir kadro kurarsak Belhanda'ya o kadar para vereceğinize en azından Sneijder'e 1 sene daha şans verin bakın takımı nasıl oynatıyor ve performansı artıyor. Belhanda'ya vereğeniz parayla Acerbi-Maicon ve Imbula transferlerinde kullansalar süper olur.
belhanda da bişeyler dönmüş belli ki.

foruma küfür ettiğimi hatırlamıyorum ama sana ve benle diger ugraşan o arkadaşa saydırmış olabilirim.foruma ettiysem forumdan özür dilerim.ama sizden dilemem.

Arkamdan etmissin evet

Hadi yiyorsa bir daha et bakalim oyle arkadan sövmek kolay tabi

Nöbeti kirletme özele gel özelde söv eger adamsan tabi ki o konuda süphelerim var

Dünya futbolunda var bunun örnekleri senin de dedigin gibi

Bizde de herzaman oldu aslinda (song-Tomas mesela)

Takilacak bir durum degil bence pozisyon bilgisi iyi olan bir stoper icin sorun olmaz
Önemli olan kademe anlayışı, hava hakimiyeti, pozisyon bilgisi falan gibi temel özellikler. Sağ/sol ayak en son detaylardan birisi. Bunlar çok küçük şeyler, bu kadar dile getirilmesi bile saçma.

sent via GSC

kaptan selcukun arkasinda melo gibi biri olsa yükünü hafifletecek oynicak ama donk tolga jong gibi kazmalarla olmuyo bu isler

son olarak ana avrat sövdüğümü hatırlamıyorum ama sövdüm evet,anayı avradı karıştırdıysam özür dilerim Arda Sadi insanları canından bezdirme,küfür edecek noktaya getirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt