Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20178a11dce527bd4671b26754c2badd.gif

Önemli olan kademe anlayışı, hava hakimiyeti, pozisyon bilgisi falan gibi temel özellikler. Sağ/sol ayak en son detaylardan birisi. Bunlar çok küçük şeyler, bu kadar dile getirilmesi bile saçma.

sent via GSC

Servet bile sol stoper oynadi bizde :D

Ilk sezon mükemmel oynadi acikcasi

Stilini hic Begenmedigim bir stoperdi ama yukarda Allah var ilk sezon cok iyiydi

Herhangi bir tartisma yok rahmi

Cocuk kufur etmis bana bende dogal olarak diyorum ki benim olmadigim bir yerde sövmek kolay hadi simdi de sövsün de görelim adamligini

Hakaret veya bir tahriklik bir durum yok yani

Kufur felan varsa direk sikayet, forumda surekli tartismamiza gerek yok, Arda. Forumda biraz ayik tonla konusalim, sövmeye felan gerek yok, Sergende özür diledi ve konu bitti.

türkiyede selcuk gibi ayagi iyi kac topcu var milli takimin niye yillarca bankosu bu adam toptan anlamiyosaniz yorum yapmayin
futbol vizyonun ustunde kustum renktas kusura bakma, ama boyle daha guzel.

Tolga kotu olabilir ama 1 sezon boyunca tek basina oynadi, selcuk ne yapmis? turist gezdirir gibi rakipleri kalemize kadar eslik etti.

Selcugun ayagi iyi olsa 4 sezondur top 1ci diregi gecerdi butun kornerlerde.

dursun kalirsa kimse bakmasin maclara kimse forma almasin destek vermeyin bu yalanci adama
tek umudum su imza olayi eger bu adam giderse seneye ben 10. olmaya raziyim ki bu basda kalirsa olacagi bu

dursun kalirsa kimse bakmasin maclara kimse forma almasin destek vermeyin bu yalanci adama
tek umudum su imza olayi eger bu adam giderse seneye ben 10. olmaya raziyim ki bu basda kalirsa olacagi bu
nankorluge luzum yok ismı gecen topcular gelır borcuda sıfırlarsa dursun devam edebılır

Adam trollüyor la sizde balıklama atlıyorsunuz.

sent via GSC

oguzhan güya sözleşmesine 12 milyon avroluk bi madde koydurmuş.bunu roma,napoli,atletico madrid,sevilla,monacodan biri öderse alabilecekmiş.başka bi takım olursa bjk belirleyecekmiş bonservisi:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt