- 3 Haziran 2015
- 56.832
- 65.988
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor mu aptal biz mi koruz ofansa yakin adam ne yapabilir press e bu adam zaten presini yapiyor ne istyor calisan takim oyleyse ilk gonderecegi adam selcuk sneijder degil. Takim savunmasina en yakin olup savunma yapmayan adamdir kendisini. Keza istedigi belhanda serbest oynayan savunma yapmayi sevmeyen adam.sneijder'in takım savunmasına katkısı sıfır. tudor tüm takımın mücadele etmesini istiyor.
Tudor mu aptal biz mi koruz ofansa yakin adam ne yapabilir press e bu adam zaten presini yapiyor ne istyor calisan takim oyleyse ilk gonderecegi adam selcuk sneijder degil. Takim savunmasina en yakin olup savunma yapmayan adamdir kendisini. Keza istedigi belhanda serbest oynayan savunma yapmayi sevmeyen adam.
Celiskiler olmasa hadi eyvallahta celiski cok
2 yıldır olduğu gibi ağzımız açık izleriz artık.Basak alsin Sneijderi portakal portakala yakisir derler ya
2 yıldır olduğu gibi ağzımız açık izleriz artık.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yillik 3m alan adami yedrk birakacak oyle mi yonetim de bunu onaylayacak.selcuk'tan mecbur vazgececek. trasferleri görmeden simdilik birşey demiyor bence. kucka alınırsa selcuk defteri kapanır.
Yillik 3m alan adami yedrk birakacak oyle mi yonetim de bunu onaylayacak.
Imkani yok bak olaya para olarak bakan yonetimin ilk diyecegi sey selcuku takima monte etmelisin olacak. Sirf kormuyor diye cevresine kosmaya yakin adamlar doldurulacak.
Sneijder mi, selcuk mu secimini selcuktan yana kullanan beyni olamayan bir yonetim.
Neyse bizim icin daha iyi olur gerizakalilarin gidisi kolaylasir subat ayinda havluyu atariz genel kurul hareketli gecer bu yatirima nedrn sıçıp batirdin diye
Ben bu basında ismi geçen isimlerin alınacağına inanmıyorum. Ortada büyük bir sahtekarlık dönüyor ve siz de hepiniz kanıyorsunuz. 2 seneden hiç ders alınmamış.
Yine kandırıyorlar milleti. Bizim insanımız akıllanmaz.Ben bu basında ismi geçen isimlerin alınacağına inanmıyorum. Ortada büyük bir sahtekarlık dönüyor ve siz de hepiniz kanıyorsunuz. 2 seneden hiç ders alınmamış.