Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1815.webp

Dursunun kaldiracagi ucak en fazla Böyle kalkar

sneijder'in takım savunmasına katkısı sıfır. tudor tüm takımın mücadele etmesini istiyor.
Tudor mu aptal biz mi koruz ofansa yakin adam ne yapabilir press e bu adam zaten presini yapiyor ne istyor calisan takim oyleyse ilk gonderecegi adam selcuk sneijder degil. Takim savunmasina en yakin olup savunma yapmayan adamdir kendisini. Keza istedigi belhanda serbest oynayan savunma yapmayi sevmeyen adam.
Celiskiler olmasa hadi eyvallahta celiski cok

Tudor mu aptal biz mi koruz ofansa yakin adam ne yapabilir press e bu adam zaten presini yapiyor ne istyor calisan takim oyleyse ilk gonderecegi adam selcuk sneijder degil. Takim savunmasina en yakin olup savunma yapmayan adamdir kendisini. Keza istedigi belhanda serbest oynayan savunma yapmayi sevmeyen adam.
Celiskiler olmasa hadi eyvallahta celiski cok

selcuk'tan mecbur vazgececek. trasferleri görmeden simdilik birşey demiyor bence. kucka alınırsa selcuk defteri kapanır.

Sneijderi gönderip selçuğun üzerine takım kurmak.Güzel kafaymış.Selçuk yüzünden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok geçen sezon.Ya spor programlarına çok takıyoruz yada çok yüksekte görüyoruz kendimizi.Selçuk tolga gibi vitaminsizler dururken sneijderin göze batması birinin doğru düzgün kaleye şutu dahi yok.Diğeri sadece penaltı ve yakın mesafe duran toplarda sahnede ve bu adamların üzerine takım kuruyoruz.Allah akıl fikir versin.

selcuk'tan mecbur vazgececek. trasferleri görmeden simdilik birşey demiyor bence. kucka alınırsa selcuk defteri kapanır.
Yillik 3m alan adami yedrk birakacak oyle mi yonetim de bunu onaylayacak.
Imkani yok bak olaya para olarak bakan yonetimin ilk diyecegi sey selcuku takima monte etmelisin olacak. Sirf kormuyor diye cevresine kosmaya yakin adamlar doldurulacak.
Sneijder mi, selcuk mu secimini selcuktan yana kullanan beyni olamayan bir yonetim.
Neyse bizim icin daha iyi olur gerizakalilarin gidisi kolaylasir subat ayinda havluyu atariz genel kurul hareketli gecer bu yatirima nedrn sıçıp batirdin diye

Ben bu basında ismi geçen isimlerin alınacağına inanmıyorum. Ortada büyük bir sahtekarlık dönüyor ve siz de hepiniz kanıyorsunuz. 2 seneden hiç ders alınmamış.

Yillik 3m alan adami yedrk birakacak oyle mi yonetim de bunu onaylayacak.
Imkani yok bak olaya para olarak bakan yonetimin ilk diyecegi sey selcuku takima monte etmelisin olacak. Sirf kormuyor diye cevresine kosmaya yakin adamlar doldurulacak.
Sneijder mi, selcuk mu secimini selcuktan yana kullanan beyni olamayan bir yonetim.
Neyse bizim icin daha iyi olur gerizakalilarin gidisi kolaylasir subat ayinda havluyu atariz genel kurul hareketli gecer bu yatirima nedrn sıçıp batirdin diye

tudor'un yerinde olsam gelecegimi düsünür ve keserim selcuk'u. en kötü ihtimalle yönetim selcuk'u savunuyor dersek tudor kovulur, en ii ihtimalle selcuk'la devam ederse 9-10.hafta otomatikmen kovulur.

selcuk'un bizi 3 yıldır sabote ettigi ortada, tudor da bu gercegi biliyor bence. bekleyip görelim..

Görende der ki Sneijder den iyi oyuncumuz var biz oynamıyoruz. Yada Sneijder gidince o paraya yönetim ben arfa yı getirecek. Çürük portakal falan diyorsunuz ya o RVP, Sneijder değil. Bu yıl çok parladı dediğimiz bruma bile Sneijder olmasaydı vasat kalırdı.

Bu ismi geçen oyuncuların içinden en fazla 2 oyuncu gelir. Onlar da Gomis ve Belhanda. Kalanların içinden hiçbiri gelmez, rotalar Clichy'den Hurriyet Göçer'e döner boşuna heveslenmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt