Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ??

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ??

Sneijder gitmeden değeri anlaşılmıcak eboude riera da meloda olduğu gibi sneijderin ismi bile psikolojik üstünlük iyi bir kadro ile sneijderle başladığın her maçta 1-0 üstünsün demektir

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan musleraya ne soruyosun senin kendi fikrin adamlarin yok mu?
Bide gitmis kaleciye sormus

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Adam defansa sadece denayer istemişti. Yeri geldiğinde de Joker olarak stoper sağ bek ve ön libero oynatacaktı. Feneri finalde yenmemizde en önemli katlı kendisinindi. Bu maçı izlersen bana katılırsın.

Sneijder dünyadaki en iyi 5 10 numaradan biridir aksini iddia eden masa tenisi ile ilgilensin şu yaşına rağmen koy madride 10 gol 15-20 asist altına düşmez sneijderin ayarı adamlar xavi pirlo dur bu tarz oyuncu az kaldı artık

melo gitmeden öncede cogu renkdas gitsin diye can atiyordu ,simdi aynisini sneijdere yapiliyor yazik,eger gönderecekseniz ilk önce futbol yoksunu selcuk gönderin.

Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ������������

portakal2.jpg

Sneijder gitmeden değeri anlaşılmıcak eboude riera da meloda olduğu gibi sneijderin ismi bile psikolojik üstünlük iyi bir kadro ile sneijderle başladığın her maçta 1-0 üstünsün demektir

Maalesef renkdaş. Gitsin hemde başakşehire gitsin istiyorum. 2 milyon euro ile anlaşmazsa bende birşey bilmiyorum. Dursun dallamasının 2 milyon euro komisyonu ortaya çıkacak. Wesley kesinlikle bir yıl daha burada. Göreceksiniz

İmbula önümüzdeki günlerde Nice ile sözleşme imzalayacak ( L’Equipe)

Acaba gün gelir de Efsane Başkan Dursun Özbek sezonu yaşanır mı lan bu ülkede :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt