Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
zuaahahah allahın gerizekalı herifi yaAli Naci Küçük: Tudor takımı Selçuk İnan'ın üstüne kuruyor. Muslera'da kalede yeri garanti diğer isim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zuaahahah allahın gerizekalı herifi yaAli Naci Küçük: Tudor takımı Selçuk İnan'ın üstüne kuruyor. Muslera'da kalede yeri garanti diğer isim.
Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ????????????
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ??
Adam defansa sadece denayer istemişti. Yeri geldiğinde de Joker olarak stoper sağ bek ve ön libero oynatacaktı. Feneri finalde yenmemizde en önemli katlı kendisinindi. Bu maçı izlersen bana katılırsın.Lan musleraya ne soruyosun senin kendi fikrin adamlarin yok mu?
Bide gitmis kaleciye sormus
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Sneijder gitmeden değeri anlaşılmıcak eboude riera da meloda olduğu gibi sneijderin ismi bile psikolojik üstünlük iyi bir kadro ile sneijderle başladığın her maçta 1-0 üstünsün demektir
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şişko portakal diyenlere "keşke babanız portakal yemeseymiş" diyesim var. İnadına hollanda, inadına portakal ������������
Maalesef renkdaş. Gitsin hemde başakşehire gitsin istiyorum. 2 milyon euro ile anlaşmazsa bende birşey bilmiyorum. Dursun dallamasının 2 milyon euro komisyonu ortaya çıkacak. Wesley kesinlikle bir yıl daha burada. GöreceksinizSneijder gitmeden değeri anlaşılmıcak eboude riera da meloda olduğu gibi sneijderin ismi bile psikolojik üstünlük iyi bir kadro ile sneijderle başladığın her maçta 1-0 üstünsün demektir
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akp çomarı olduğunu kanıtlamana sevindim
Yav he he bir fotoğrafla akp'li olduğumu anladın hemen süper zekaAkp çomarı olduğunu kanıtlamana sevindim
Dursun Özbek: "Tudor'a güveniyoruz, Sneijder'le görüşeceğiz"Nerede yazıyor görmedim öyle haber rica etsem bir link paylaşır mısın![]()